A videóban azt mondták 450e db a cél amit majd pár év múlva tud elérni . Hiszen békeidőben nem volt cél ez a mennyiség. A beszállítói láncot ugyan úgy fel kell pörgetni mint az USA-ban . Erre írtam ,hogy a NATO ÖSSZ TERMELÉSE talán 2025-re eléri az évi 1 millió db-t ! De a kaprok napi 10 000 db felett puffogtatnak el kvázi ha csúcsra jár a NATO gépezet 1 év alatt tudnak majd annyit gyártani amivel a kaprok 100 napig tudnak harcolni !Nekem sem
Nekem semmi nem jött be, csak nagy mennyiség, meg keretszerződés 2029-ig. Kizártnak tartom, hogy RM jelenleg évi 450e 155mm - es municiót termelne. Persze tévedhetek....
Tehát puszta matek ha minden össze áll az RM eltudja látni a kaprokat 60 napig 155-ös lövedékkel ! HA NEM SZÁLLÍT MÁSNAK !![]()
Rheinmetall to increase production of artillery ammunition to 600,000 rounds per year
Rheinmetall plans to significantly increase the production of 155mm artillery ammunition.defence-industry.eu
És persze a kapacitás növelés csak relatív a NATO-ban mert egy másik NATO beszállító céget/gyárat vesznek meg és így lesz kb 600 000db/év !
HALLELÚJA !

: