[BIZTPOL] Magyarország

Eladod a céget?
Nem
Másnap teljes hatósági vizsgálat
Eladod a céget?
Nem
Ciklus folytatódik amíg
a, meg nem unod
b, valami hibát nem találnak.
Hát ahogy én nézem a csávó másfél éve adta el a cégeit. Ránézésre papíron sose ment nagyon jól. A holding cégbe azért évente ki tudott rakni 20-50 misit. 2021-ben viszont csinált -400 milliót a korábbi árbevétel felével. Lehet hogy elbaszott valamit lehet beszívatták. Ezt innen nem lehet eldönteni

Hát ahogy én nézem a csávó másfél éve adta el a cégeit. Ránézésre papíron sose ment nagyon jól. A holding cégbe azért évente ki tudott rakni 20-50 misit. 2021-ben viszont csinált -400 milliót a korábbi árbevétel felével. Lehet hogy elbaszott valamit lehet beszívatták. Ezt innen nem lehet eldönteni
Azt nem tudom, mi így kerültünk a ner alá. Holnaputántól már mesélhetek

35 perc környékén kőkemény biztonságpolitika...
Előtte és utána is érdekes dolgokat feszegetnek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Gondolom a szabad kapitalizmusban,ez csak nálunk fordul elő,a mienknél is nagyobb gazdaságú országokban nem is hallottak ilyenről....
:rolleyes:

De ettől még csúnya dolog,sajnos minél nagyobb egy közösség,annál több hitvány ember is belekerül,a nagy számok törvénye szerint.

Kit érdekel, hogy máshol előfordul-e vagy sem? Felmentené a kormányt az erkölcsi felelősség alól ha máshol is előfordulna? A "nemzeti" tőkésréteg felépítése minden jó érzésű ember számára vállalhatatlan módon történik. Magánszemélyek hatalmukkal visszaélve állami hatóságokat felhasználva tesznek tönkre embereket. Ugyanaz történik mint a kommunizmus kezdetén, csak most nem az állam tulajdonába mennek vállalkozások, hanem ahhoz közel álló emberek szerzik meg őket. Pesty László ennek az érdeksérelemnek adott hangot.

Igen, azt már akkor megmondtam, hogy hiba volt megszüntetni. Egészen ritka nagy allatsagrol, totális inkompetenciarol tett tanúbizonyságot az akkori kormányzat ebben is, amikor az EU határát pusztán rendőrökkel akarta őriztetni a Balkánon, meg az ukránok felé... nopersze ez csak egy a sok elmebetegség meg hazaárulás közül, ami a senkiházi Fleto meg a többi büszkén hazaáruló galerijanak a számláját terheli.
Akkor olvasztották be a határőrséget a rendőrségbe, amikor beléptünk a Schengeni övezetbe. Megszűnt a határellenőrzés Ausztria és Szlovákia felé, és úgy nézett ki, hogy hamarosan Horvátország és Románia felé is megszűnik. Vagyis a határőrök jó részének nem maradt munkája. Ahol maradt a határellenőrzés, ott most is külön részleg a rendőrségen belül a határrendészet.

Nem ez a probléma, hanem az, hogy a rendőrségnél nincs elég ember. A magyar állam nem arra költi a pénzünket, amire kellene. Más országokhoz képest keveset költ az egyértelműen állami feladatokra (pl. rendőrség, hadsereg), és sokat olyanokra, amire máshol nem vagy alig költenek közpénzt.

Ah, megtaláltak minket a cseszkók:

Tényleg egy Gábor György cikket raktál be?
Mondjuk ha Kopi2K rakja be, akkor azt érteném, de tőled meglepő.

Csak megjegyzem, hogy ezen az úton az emhá evolúciója követni fogja a jobbikét.

Ah, megtaláltak minket a cseszkók:

A csehek jobb lesz befogják a pofájukat.

Ennek a faszinak is túl sok az epéje. Mindegy, hogy hová, kire, csak hányja...
Megjegyzem, hogy tökéletesen alkalmatlan volt mindenre a Hadtörténeti Múzeum.

Én indexnek nem nagyon hiszek, de ha ez igaz pezsgőt bonthatunk:

Ki fogja innentől finanszírozni az ellenzéket?
Mondjuk az is sokat jelentene, ha egy valós, új politikai ellenzék nőhetné ki magát a jelenlegi ellenzéknek nevezett gittegylet helyett.

Mondjuk az is sokat jelentene, ha egy valós, új politikai ellenzék nőhetné ki magát a jelenlegi ellenzéknek nevezett gittegylet helyett.

Ne reménykedj, rengeteg más alapítványon és az EU-n keresztül megy majd a támogatás. Bár könnyen lehet hogy "racionalizálásra" kerül majd sor egy-két, szigorúan az olvasói támogatásokból élő hazai sajtóorgánumnál. Nem hozták a számokat a fiúk. ;)

Az a vicces, hogy teljesen nyilvánvaló okai vannak annak, hogy az OSF kivonul.
Mégpedig az, hogy úgy néz ki Európa kezd a sarkára állni.
Így pedig sokkal nehezebb lenne már a civil álarc mögé bújkálni. Ha már a befojásolt sajtóban is elkezd összeállni a kapcsolati háló, akkor az összeesküvés elméletek túllépnek az elméleti szinten. Akkor pedig több kárt okoz az ügyüknek, mint hasznot. Érdekes lesz majd megnézni, hogy hogyan alakul át a szervezet működése.

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: BJani and Pogány
Ne reménykedj, rengeteg más alapítványon és az EU-n keresztül megy majd a támogatás. Bár könnyen lehet hogy "racionalizálásra" kerül majd sor egy-két, szigorúan az olvasói támogatásokból élő hazai sajtóorgánumnál. Nem hozták a számokat a fiúk. ;)
Szerintem inkább áthelyezik a műveleti területet Afrikába. Ott rengeteg befolyásolható alany van. Ráadásul ott az egységnyi pénzzel sokkal nagyobb tömegek mozgósíthatóak.

Amikor a patkányok elhagyják a hajót mentőcsónakot kell keresni...