[BIZTPOL] Magyarország

Aztàn mindez mire?
Az onamitasi képességre.
2+2,az 4.Soha nem 3, és veletlenul sem 5.
De szomoru sorsu abszurdisztanunkban meglett emberek amitjak magukat,hogy az 2+2 ha akarjak majd 5 lesz,vagy 3.
De nem lesz.Mert az oksagi logika nem engedi Es akarmeddig ugyeskednek a szamokkal,a vegen az osszeadast el kell majd végezni.Az eredmeny meg 4 lesz.

Az onamitasi képességre.
2+2,az 4.Soha nem 3, és veletlenul sem 5.
De szomoru sorsu abszurdisztanunkban meglett emberek amitjak magukat,hogy az 2+2 ha akarjak majd 5 lesz,vagy 3.
De nem lesz.Mert az oksagi logika nem engedi Es akarmeddig ugyeskednek a szamokkal,a vegen az osszeadast el kell majd végezni.Az eredmeny meg 4 lesz.
Hàt a kivàlasztottaknak kell erre ràjönniük, hogy mennyire szétcseszték a vilàgot mert folyton hülye matekkal kell fedni az eddigi hülye matekot. Utàna majd a vilàg helyreàllhat. Addig lehet 3 is meg 5 is, úgyis új szàmot nyomnak, csak minket baszogatnak is érte.

Hàt a kivàlasztottaknak kell erre ràjönniük, hogy mennyire szétcseszték a vilàgot mert folyton hülye matekkal kell fedni az eddigi hülye matekot. Utàna majd a vilàg helyreàllhat. Addig lehet 3 is meg 5 is, úgyis új szàmot nyomnak, csak minket baszogatnak is érte.
Nem a vilag baja nalunk a problema,hanem a sajatunk.

Miről?
Olvasd már azt hozzászólásomat, amit @alali77 minősített! Szépen szótagolva!
Meg olvasd el azt a cikket, amit a negyeszű 24.hu saját szájíze szerint kivonatolt.
Neked is javaslom a könyvjelzőzést!
Idézet:
A propaganda padlóra küldte a tényeket. Érik a 2026-os orbán háromnegyed
Jól van fiam megnyugodhatsz.

"Szlovénia támogatása a nehéz időkben

Szlovénia minden idők legsúlyosabb áradásaival szemben a MOL-csoport a szlovén nemzet mellett áll. A pusztító hétvége során a MOL töltőállomások fáradhatatlanul működtek, egyes területeken a mentőszolgálatok elsődleges üzemanyagforrásaivá is váltak. Az összes mentőszolgálat rendszeres ellátásának biztosítása érdekében az alkalmazottak telefonszámukat meghagyták a parancsnoknak, hogy hívja, ha a tűzoltóságnak, a rendőrségnek és másoknak üzemanyagra volt szüksége. A MOL Slovenija

dolgozói közül sokan egyedül dolgoztak az állomáson a hét minden napján, 24 órában, hogy a szükséges szolgáltatásokat nyújtsák. Kollégáink az üzemanyagon túl menedéket, meleg teát, szendvicset és egyéb táplálékot kínáltak a rászorulóknak.
A MOL-csoport büszke kollégái példamutató elhivatottságára, és támogatja helyi működését a katasztrófa által érintett munkavállalók megsegítésében, valamint együttműködik a helyi segélyszervezetekkel a segélyezési erőfeszítések hatékony összehangolása érdekében."

1692196089168

Visszakozik az állítólagos áldozat: tervezett médiaakció zajlott Böjte Csaba lejáratására

Bánt a gondolat, hogy miattam magát bántják, kövezik. Hibáztam. Beismerem, hogy nem kellett volna, hogy engedjem, hogy a harag eluralkodjon rajtam. Sajnos illetlen dolgokat írtam és visszaéltek vele
– kezdi Böjte Csabának írt nyílt levelét Mónika. Az a fiatal nő, akit előbb az Átlátszó Erdély, majd az RTL Klub lengetett vörös zászlóra tűzve. Azt állítva, hogy szexuálisan bántalmazások történtek egyes dévai Szent Ferenc Alapítvány által üzemeltetett gyermekotthonokban.

monika-1024x889.jpg

Majd néhány napja Bernadett is nyilvánosan kért bocsánatot, ahogy fogalmaz a “haragból és kudarcból” íródott posztokért.

berni.jpg

Most akkor minden hazugság volt?”, “Az emberek hiszékenyek, ilyet nem lett volna szabad csinálni. Ezt a szennyet nem mossa le bocsánatkérő levél. Magam is hónapokig olvastam a megjelent cikkeket és szörnyülködtem a borzalmakat olvasva”, “Sajnos így hiteltelenné vált ez az egész” – sorjáznak a kommentek.

Még a retek klubról

Az elmúlt két napot a szomszédos Horvátországban töltöttük a családommal, még sosem jártunk a Tengermelléknél, pedig mennyi magyar emlék…
Egyik este belenéztünk a helyi RTL adásába és mivel a feleségem tökéletesen beszél horvátul, fordított nekem.
Főműsoridőben Horvátországban a külföldi tulajdonú RTL négy perces riportban számolt be arról, hogy a horvát tengerpart “megfizethetetlen, drága a fagyi, a cevap, a szállás, minden”. “A horvátoknak elérhetetlen a tenger.” És természetesen emiatt üres.
Ismerős valahonnan?
Onnan, hogy az RTL ugyanezt műveli itthon is, csak a Balatonnal.
Nálunk nem a cevap a “drága”, hanem a lángos, de amúgy minden ugyanaz.
Ezeket azért fizetek, hogy rombolják a nemzeti értékeket.
Az RTL gyomorforgató Horvátországban és Magyarországon is, illetve mindenhol ahol végzi pusztító munkáját.
Hogy mi a megoldás? Nem szabad nézni…
♂️És ahogy látom az emberek nem is nagyon nézik, de legalábbis nem hatja meg őket a balos hazugság, mert tele van a Balaton és a horvát tengerpart is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Erdoganon kívül jön még pár fontos ember a napokban:

• a szerb,
  • a török,
  • az azeri,
  • a kirgiz,
  • az üzbég,
  • a türkmén elnök,
  • a boszniai Szerb Köztársaság elnöke,
  • a katari emír,
  • és a volt cseh, osztrák és szlovén kormányfő is.
(Úgy tűnik, jó ötlet volt egymásra szervezni az atlétikai VB-t augusztus 20-szal)