What?Szlavok. Soha nem bizhatsz semmilyen szlavban, akivel határos vagy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
What?Szlavok. Soha nem bizhatsz semmilyen szlavban, akivel határos vagy.
Az igényes német közönség sír, hogy ezt hogyan? Ez már majdnem Moszkva.![]()
A linket meg a következő átsuhanó ukrán drónról olvassuk le?![]()
Vagy a fentiekben vagy a további mai RM tweetek egyikében, de inkább mindbenElég szépen sajtózza a RAJNmetál
Vagy a fentiekben vagy a további mai RM tweetek egyikében, de inkább mindbenvolt.
Na persze! Azért gyepálta a szabadnapos szerb rendőr, a koszovói békefenntartóinkat!Szerbek barik, tesók nem lesz baj!![]()
Ne basszál ki velem.Ezekben egy deka hozzászólást nem látok, a RM oldalára menve, meg tavaly decemberi a legfrissebb bejegyzés, amit látok.
Erdoganon kívül jön még pár fontos ember a napokban:
![]()
Erdogan mellett más országok vezetői is meglátogatják Orbán Viktort a napokban | 24.hu
Mások mellett jön a kirgiz, az üzbég és a türkmén elnök is.24.hu
(Úgy tűnik, jó ötlet volt egymásra szervezni az atlétikai VB-t augusztus 20-szal)
- a szerb,
- a török,
- az azeri,
- a kirgiz,
- az üzbég,
- a türkmén elnök,
- a boszniai Szerb Köztársaság elnöke,
- a katari emír,
- és a volt cseh, osztrák és szlovén kormányfő is.
Van az a narratíva, amely szerint ezek csak amolyan ázsiai házmesterek, és hogy nem kéne velük barátkozniTeljes elszigeteltség....
Remek, hogy már Orbánt pufajkásozzák a NAFOnál.Ne basszál ki velem.
Random ez alatt a tweet alatt.
![]()
![]()
De a másik alatt is. Sz. B. osztja őket.
Remek, hogy már Orbánt pufajkásozzák a NAFOnál.
Szerintem a vatnyikozók 99%-a nem is érti, mitől teljesen debil pont ez a jelző Orbánra nézve.Mit vársz?
Ilyen Masztiff, Ladagrand félékből áll az egész és az ukrán balhé besülésével kínjukban már mindent betámadnak twi... X-en ami kicsit is woke ellenes.
Hé Lölönek hasonmása van. A 444 szerint Amalfiban hajókázik. Valaki kamuzikRégi ismerős. Nem, nem Lölő.
![]()
Mennyi pénzt kaphatott hogy pálforduljon?Visszakozik az állítólagos áldozat: tervezett médiaakció zajlott Böjte Csaba lejáratására
![]()
Visszakozik az állítólagos áldozat: tervezett médiaakció zajlott Böjte Csaba lejáratására - PestiSrácok
Az elmúlt hetekben atomjaira hullott az Átlátszó Erdély által kirobbantott Böjte-botrány. A PestiSrácok.hu már korábban megírta, valótlan vádakkal támadhatják a ferences szerzetest és az általa vezetett alapítványt, mely Erdély-szerte több tucat gyermekotthont működtet. Most egymás után...pestisracok.hu
Bánt a gondolat, hogy miattam magát bántják, kövezik. Hibáztam. Beismerem, hogy nem kellett volna, hogy engedjem, hogy a harag eluralkodjon rajtam. Sajnos illetlen dolgokat írtam és visszaéltek vele
– kezdi Böjte Csabának írt nyílt levelét Mónika. Az a fiatal nő, akit előbb az Átlátszó Erdély, majd az RTL Klub lengetett vörös zászlóra tűzve. Azt állítva, hogy szexuálisan bántalmazások történtek egyes dévai Szent Ferenc Alapítvány által üzemeltetett gyermekotthonokban.
![]()
Majd néhány napja Bernadett is nyilvánosan kért bocsánatot, ahogy fogalmaz a “haragból és kudarcból” íródott posztokért.
![]()
Most akkor minden hazugság volt?”, “Az emberek hiszékenyek, ilyet nem lett volna szabad csinálni. Ezt a szennyet nem mossa le bocsánatkérő levél. Magam is hónapokig olvastam a megjelent cikkeket és szörnyülködtem a borzalmakat olvasva”, “Sajnos így hiteltelenné vált ez az egész” – sorjáznak a kommentek.
Hé Lölönek hasonmása van. A 444 szerint Amalfiban hajókázik. Valaki kamuzik![]()
Legalábbis egyelőre ...a Viktor most elnyomta bennük a szart azzal hogy: Ok, hogy innen (is) szálltak fel a NATO gépek "randalírozni" Szerbia felett, de amikor az USA arra kérte a Viktort, hogy támadja meg Szerbiát, nemet mondott...pedig már akkoriban is a '90-es években kedves és jólelkű rendes gyerekek voltak arrafelé. "Jó srácok":Hát hogyne...
Arra celzok, hogy akivel kozos hatarod van. Szlovakok, szerbek, horvatok, ukranok - ezekben egyikben sem lehet teljesen megbizni, hogy "baratok", mert siman felosztanak, ha ugy alakul a tortenelmi helyzet.
En meg arra celoztam hogy tul puha a felteteled.Arra celzok, hogy akivel kozos hatarod van. Szlovakok, szerbek, horvatok, ukranok - ezekben egyikben sem lehet teljesen megbizni, hogy "baratok", mert siman felosztanak, ha ugy alakul a tortenelmi helyzet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..