What?Szlavok. Soha nem bizhatsz semmilyen szlavban, akivel határos vagy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
What?Szlavok. Soha nem bizhatsz semmilyen szlavban, akivel határos vagy.
Az igényes német közönség sír, hogy ezt hogyan? Ez már majdnem Moszkva.
A linket meg a következő átsuhanó ukrán drónról olvassuk le?
Vagy a fentiekben vagy a további mai RM tweetek egyikében, de inkább mindben volt.Elég szépen sajtózza a RAJNmetál
Vagy a fentiekben vagy a további mai RM tweetek egyikében, de inkább mindben volt.
Na persze! Azért gyepálta a szabadnapos szerb rendőr, a koszovói békefenntartóinkat!Szerbek barik, tesók nem lesz baj!
Ne basszál ki velem.Ezekben egy deka hozzászólást nem látok, a RM oldalára menve, meg tavaly decemberi a legfrissebb bejegyzés, amit látok.
Erdoganon kívül jön még pár fontos ember a napokban:
Erdogan mellett más országok vezetői is meglátogatják Orbán Viktort a napokban | 24.hu
Mások mellett jön a kirgiz, az üzbég és a türkmén elnök is.24.hu
(Úgy tűnik, jó ötlet volt egymásra szervezni az atlétikai VB-t augusztus 20-szal)
- a szerb,
- a török,
- az azeri,
- a kirgiz,
- az üzbég,
- a türkmén elnök,
- a boszniai Szerb Köztársaság elnöke,
- a katari emír,
- és a volt cseh, osztrák és szlovén kormányfő is.
Van az a narratíva, amely szerint ezek csak amolyan ázsiai házmesterek, és hogy nem kéne velük barátkozniTeljes elszigeteltség....
Remek, hogy már Orbánt pufajkásozzák a NAFOnál.Ne basszál ki velem.
Random ez alatt a tweet alatt.
De a másik alatt is. Sz. B. osztja őket.
Remek, hogy már Orbánt pufajkásozzák a NAFOnál.
Szerintem a vatnyikozók 99%-a nem is érti, mitől teljesen debil pont ez a jelző Orbánra nézve.Mit vársz?
Ilyen Masztiff, Ladagrand félékből áll az egész és az ukrán balhé besülésével kínjukban már mindent betámadnak twi... X-en ami kicsit is woke ellenes.
Hé Lölönek hasonmása van. A 444 szerint Amalfiban hajókázik. Valaki kamuzikRégi ismerős. Nem, nem Lölő.
Mennyi pénzt kaphatott hogy pálforduljon?Visszakozik az állítólagos áldozat: tervezett médiaakció zajlott Böjte Csaba lejáratására
Visszakozik az állítólagos áldozat: tervezett médiaakció zajlott Böjte Csaba lejáratására - PestiSrácok
Az elmúlt hetekben atomjaira hullott az Átlátszó Erdély által kirobbantott Böjte-botrány. A PestiSrácok.hu már korábban megírta, valótlan vádakkal támadhatják a ferences szerzetest és az általa vezetett alapítványt, mely Erdély-szerte több tucat gyermekotthont működtet. Most egymás után...pestisracok.hu
Bánt a gondolat, hogy miattam magát bántják, kövezik. Hibáztam. Beismerem, hogy nem kellett volna, hogy engedjem, hogy a harag eluralkodjon rajtam. Sajnos illetlen dolgokat írtam és visszaéltek vele
– kezdi Böjte Csabának írt nyílt levelét Mónika. Az a fiatal nő, akit előbb az Átlátszó Erdély, majd az RTL Klub lengetett vörös zászlóra tűzve. Azt állítva, hogy szexuálisan bántalmazások történtek egyes dévai Szent Ferenc Alapítvány által üzemeltetett gyermekotthonokban.
Majd néhány napja Bernadett is nyilvánosan kért bocsánatot, ahogy fogalmaz a “haragból és kudarcból” íródott posztokért.
Most akkor minden hazugság volt?”, “Az emberek hiszékenyek, ilyet nem lett volna szabad csinálni. Ezt a szennyet nem mossa le bocsánatkérő levél. Magam is hónapokig olvastam a megjelent cikkeket és szörnyülködtem a borzalmakat olvasva”, “Sajnos így hiteltelenné vált ez az egész” – sorjáznak a kommentek.
Hé Lölönek hasonmása van. A 444 szerint Amalfiban hajókázik. Valaki kamuzik
Legalábbis egyelőre ...a Viktor most elnyomta bennük a szart azzal hogy: Ok, hogy innen (is) szálltak fel a NATO gépek "randalírozni" Szerbia felett, de amikor az USA arra kérte a Viktort, hogy támadja meg Szerbiát, nemet mondott...pedig már akkoriban is a '90-es években kedves és jólelkű rendes gyerekek voltak arrafelé. "Jó srácok":Hát hogyne...
Arra celzok, hogy akivel kozos hatarod van. Szlovakok, szerbek, horvatok, ukranok - ezekben egyikben sem lehet teljesen megbizni, hogy "baratok", mert siman felosztanak, ha ugy alakul a tortenelmi helyzet.
En meg arra celoztam hogy tul puha a felteteled.Arra celzok, hogy akivel kozos hatarod van. Szlovakok, szerbek, horvatok, ukranok - ezekben egyikben sem lehet teljesen megbizni, hogy "baratok", mert siman felosztanak, ha ugy alakul a tortenelmi helyzet.