Kicsit?
Igen, a kérés valószínűleg az volt, hogy engedjük át őket.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kicsit?
Tiszta gáz, hogy eddig ez még nem volt megoldva.Összeírják, hogy ki lenne nélkülözhetetlen hadiállapot idején az állami intézményekben | 24.hu
A kormány állítólag csak egy régi adósságát szeretné pótolni.24.hu
Össze volt írva eddig is, de bizonyos időközönként frissíteni kell.Tiszta gáz, hogy eddig ez még nem volt megoldva.
Kérlek cáfold, már csak azért is, mert akkoriban szolgálattevők inkább alátámasztották a fentieket.Ez mekkora kamu.
Kérlek cáfold, már csak azért is, mert akkoriban szolgálattevők inkább alátámasztották a fentieket.
William Cohan...keress rá De tudom, ő csak egy takarító volt a Clinton adminisztráció mást mondottInkább bizonyítani kéne !
Majd ha lesz mit. Mutass bármi konkrétumot. Amerikai feljegyzés, akarmi. Ezek már régen nem titkosak Amerikában avagy sosem voltak azok.Kérlek cáfold,
Haha, persze, mert a bakak közti, hulyebbnel-hulyebb rémhírek azok aztán mérvadóak. Kérdezd meg @dudi avagy @krisss forumtarsakat, mennyi hulyeseget hallanak mondjuk egy honap alatt - és ők már a hivatásos MH, nem az unalmaban profi remhirterjeszto sorallomany...már csak azért is, mert akkoriban szolgálattevők inkább alátámasztották a fentieket.
Erről van szó.Inkább bizonyítani kéne !
Mit is mondott?William Cohan...keress rá De tudom, ő csak egy takarító volt a Clinton adminisztráció mást mondott
Én konkrétabbat csak az angolok és amerikaiak átengedéséről hallottam, de hogy ez mennyire valós a rosseb tudja.Majd ha lesz mit. Mutass bármi konkrétumot. Amerikai feljegyzés, akarmi. Ezek már régen nem titkosak Amerikában avagy sosem voltak azok.
Haha, persze, mert a bakak közti, hulyebbnel-hulyebb rémhírek azok aztán mérvadóak. Kérdezd meg @dudi avagy @krisss forumtarsakat, mennyi hulyeseget hallanak mondjuk egy honap alatt - és ők már a hivatásos MH, nem az unalmaban profi remhirterjeszto sorallomany...
Erről van szó.
Mit is mondott?
Erre gondoltam. Semmiféle területi igény kielégítéséről szó nem volt, sem magyar támadásról, legalábbis ilyennek nyomát meg nem láttam. Atvonulasi ill felvonulasi kérdésről én is olvastam pletykát, de ez a sztori messziről bűzlik, hogy a Főni a felét kitalalta a hatás kedvéért.Én konkrétabbat csak az angolok és amerikaiak átengedéséről hallottam, de hogy ez mennyire valós a rosseb tudja.
A katona rendfokozattól és szolgálati helytől függetlenül marha pletykás népség egymás közt szóval bármi is lehet az igazság.
Elég régen volt, hogy a politikusok tudjanak vele effektíven hantázni bármit.
Semmi haszna nem származott volna egy ilyen hantából Orbánnak. Főleg mert ilyenkor az amik egyből cáfolhatták volna a sztorit, de nem tették, ami azért elég beszédes. Sőt, a hazai ellenzék is csak hallgatott.Elég régen volt, hogy a politikusok tudjanak vele effektíven hantázni bármit.
Egy idő után a komolyabb emberek megunják, hogy a mindig pattogó, nem kiszámítható,Semmi haszna nem származott volna egy ilyen hantából Orbánnak. Főleg mert ilyenkor az amik egyből cáfolhatták volna a sztorit, de nem tették, ami azért elég beszédes. Sőt, a hazai ellenzék is csak hallgatott.
Ovi (illetve a szerb elnök) ezt akkor említette, amikor még nem mondta ki nyíltan a nyugatiak szándékát a "hajlandó" országokkal kapcsolatban, mert a nato megbeszéléseken történteket nem lehet egy az egyben nyilvánosan elmondani. Már akkor furcsálltam itt a fórumon, mert Ovitól szokatlan az ilyen dolgok nyilvánosságra hozása, vagyis arról lehetett szó, hogy most is bele akarnak rántani minket is a háborúba. Mindezt egy hónappal később már kódolatlanul, mellébeszélés nélkül is elmondta a főni.
Te most kit nézel hülyének??? Maga Cohen volt szíves nyilatkozni, h a szárazföldi hadműveleti tervek frissítése időszerű (nem fogom megkeresni, h 20 évvel ezelőtt vajon a NYTimesnak, vagy WPnak nyilatkozott vajon.Majd ha lesz mit. Mutass bármi konkrétumot. Amerikai feljegyzés, akarmi. Ezek már régen nem titkosak Amerikában avagy sosem voltak azok.
Haha, persze, mert a bakak közti, hulyebbnel-hulyebb rémhírek azok aztán mérvadóak. Kérdezd meg @dudi avagy @krisss forumtarsakat, mennyi hulyeseget hallanak mondjuk egy honap alatt - és ők már a hivatásos MH, nem az unalmaban profi remhirterjeszto sorallomany...
Erről van szó.
Mit is mondott?
Nem még, hanem főleg.Jezusom, valaki kivancsi erre az primitiv, ocska bunozore? Meg a zsidoknak is kinos ez a bohoc...
Ha mindig pattog, akkor kiszámítható.Egy idő után a komolyabb emberek megunják, hogy a mindig pattogó, nem kiszámítható,
köpönyegforgató kisemberek fura kijelentéseit akár csak cáfolják is.
Annyira nem veszik már tényezőszámba, hogy teljesen fölösleges.
Linkkkkk, pls. Egyetlen percig nem hiszem el, hogy Cohen azt mondta volna, hogy odaigertek a Vajdasagot vagy Bacskat, sem azt, hogy konkretan magyar tamadast kert volna.Te most kit nézel hülyének??? Maga Cohen volt szíves nyilatkozni, h a szárazföldi hadműveleti tervek frissítése időszerű (nem fogom megkeresni, h 20 évvel ezelőtt vajon a NYTimesnak, vagy WPnak nyilatkozott vajon.
Ami az állításod szerint nem titkos, az fekete tussal úgy ki van húzva, h az oldalszámon kívül sok nem látszik.
Harmadjára nem bakákra gondoltam, hanem az említett úriemberre.
De tudod mit, igazad van
Kit akartunk leigázni? Miről maradtam le?
UI.: pont bringáztam azért nem vagyok a fronton.
Azt hiszem ha valaki olyan betegséggel utazik külföldre, hogy speciális ellátásra van szüksége, attól elvárható, hogy olyan megkülönböztető, jól észrevehető helyen tárolt okmányokkal rendelkezzen, ahol orvosi szaknyelven (latin) nyomtatottan a kórképet és a szükséges ellátás mibenlétét. Ugye a latin a hivatalos nemzetközi orvosi szaknyelv. Francia, angol, orosz, pirézföldön is....És ha pl a mentős, rendőr, tűó épp egy csupa külföldivel kapcs intézkedik?
Hogy érti meg, hogy milyen allergiája van
Hogy érti meg, hogy merre ment a rablógyilkos
Hogy érti meg, hogy a kárhelyen még van két másik kocsi a szakadékban
?
Ok. Nyilván elbábozni mindent lehet, bár egy sokkos embernél necces.
Meg hasonlók.