Szépen halad az építkezés. Az úthoz közelebbi csarnoknál felrakták szinte az összes szendvicspanelt az északi és nyugati oldalon. Most szép napsütésben jártam arra, tényleg szürke lesz a csarnok. :)

A zalai csarnok is sötétszürke. Ez a cég színe. A dolgozók munkaruhája is, olyan fekete sötétszürke, szerintem. Tegnap este a körmendi Tescoban futottam össze két némettel, akik RM munkaruhában vásárolgattak.

Szerintem a kommentek nagy részének elkeseredettsége abból eredeztethető, hogy nem tudunk semmit. Így aztán levonja a következtetést a nagyérdemű, hogy kellene, de úgysem szerzünk be semmit. Ami aztán vagy így van, vagy nem, nem tudjuk a választ.
Ok, csak itt jobbára (! :cool: ) felnőtt emberek töltik az idejüket, és azoktól elvárna az ember némi önkontrollt, és nem kellene egy alzheimeres pavlovi reflexének kialakulnia az ügyben....

Szerintem a kommentek nagy részének elkeseredettsége abból eredeztethető, hogy nem tudunk semmit. Így aztán levonja a következtetést a nagyérdemű, hogy kellene, de úgysem szerzünk be semmit. Ami aztán vagy így van, vagy nem, nem tudjuk a választ.

Csak hát ez borzasztóan infantilis.
Azért, mert itt kétnaponta leírja Gipsz Jakab, hogy neki mi a kívánsága ezen a téren, semmi nem történik, csak több üres locsogáson kell átrágnia magát az embernek.

Csak hát ez borzasztóan infantilis.
Azért, mert itt kétnaponta leírja Gipsz Jakab, hogy neki mi a kívánsága ezen a téren, semmi nem történik, csak több üres locsogáson kell átrágnia magát az embernek.
Ez egy ilyen műfaj. Kefirek, Mbombek, negyvenéves F-16Ak, stb - minden jobb a magyar eszközöknél, ugyanazokat a agyatlan hulyesegeket olvassuk hétről-hetre... illetve most már a Lynx is szar és azonnal le kell állítani, ahogyan a minap megtudtuk

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
368254029_288112803806100_6474363732338452542_n.jpg
366079674_288112773806103_8881310350164563496_n.jpg

Holnap hivatalos gyárátadó. Amire idehozták a Párducot. Nem tudom miért, de lehet konteózni. Majd ha a hivatalos bejelentések megtörténnek, akkor minden hivatalos.
Szerintem azért amiért régebben idehozták a skyrangert meg a hx3-at.. Mutogatni a fejeseknek hátha megtetszik nekik és vesznek belőle....