[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Ha tényleg meghalt a Wagner vezérkar legalább két fontos tagja, akkor meg kell nézni, hogy ki jár jól a halálukkal.
Az első kérdés, hogy mi az üzenet?

A kormány bevallja, hogy ő volt, ez így túl direkt, elvégre Prigozsint elengedték, ez meg így egy ítélet nélküli kivégzés.
Valószínűtlen.

A kormány kivizsgálja és találnak egy bűnbakot, ukrán-párti ellenzékit, balekot, belső ellenálló "terrorista sejtet", akit megtesznek felelősnek. Senki se fogja elhinni, de mindenki érteni fogja a "tréfát", tudni fogja a vonalat, ahová igazodni kell. Persze lesz majd szép temetés, ami kijár a hősöknek.
A most felmentett Szurovikinnak meg már meg is van az új helye a Wagner élén.

Ha a másikon lett volna akkor azt lőtték volna le. Annyira azért nem hülyék az oroszok, hogy ne tudták volna melyik gépen van.

Mondjuk tudnak olyan hülyék lenni, na... :) Azért persze nem valószínű, hogy elvétették volna. Már ha az történt, mint amire gondolunk. Még azért kell az infó, hogy biztosan halott-e, gyanúsak-e a körülmények stb. Persze az a gép elég furcsán esett le.

• Tetszik
Reactions: ghostrider
05ae9bb018530676497d981bfeadf85e68cfe596aa95d9ceb70587a263efdd1e.png

Most őszintén kit lepett meg hogy prigo gépe lezuhant,inkább ő volt naiv hogy azt gondolta putyin tisztán játszik ,pedig volt ideje kiismerni majd 20év alatt.Az lesz izgibb ha elkúrták és prigo nem volt rajta mert az úgy cumi.

Ritka rosszindulatú ember vagy ! Remélem te is így hagyod el az árnyék világot ! Vihogsz , örvendezel ennek a nyomorultnak a halálán ! Bonts pezsgőt és koronázd meg az estét !
Egy zsoldosvezér volt, P kreatúrája, aki túltolta.
Elég görénységet csinált a Wagner, nehogy már sajnálni kelljen bakker.
A 'puccs' után ha a saját biztonságát sem volt képes szavatoltatni, hogy feladta az egészet, akkor Í.J.

Szerintem ez egy nagy hiba volt Putyinék részéről.

Ezzel a szavahihetőségének kb. lőttek.

A puccsal Putyin elvesztette a tekintélyét, ezzel a bosszúval pedig a becsületét.
Én azt hittem, hogy azért volt valami alku, az üres szavakért feladni azt a puccskísérlet dolgot
ordas nagy idiótaságra vallott volna.
Ezek szerint az is volt, az a rafináltság, amit meg mögé gondoltunk úgy fest, hogy túl sok nekik. Evvan.

• Tetszik
Reactions: PPP and tarzaan
Na Putyin itt a kurvanagy lehetőséged!

A.
A séf az tuti hogy most "8. emeleti párkány" pozitív.

B.
De szerintem Sojgu is nyerhet egy nem retur jegyet a következő szojuzra!

C.
A fenti két válasz közül mindkettőt végrehajtani!

...a C-t válaszd!!!!
Jól csinálják! Ha igaz ...akármilyen tetüségnek is tűnik...példát kell statuálni!

Amúgyis BALESET VOLT! Majd kivizsgálják!

Repülőt lelőni??? Ááááa...ez tuti a Sojgu ötlete volt.

A. Pipa

Felkészül Sojgu! Lehet rá fogadni!
Szerintem...
a.)
szívroham "A gyorsan romló egészségi állapota miatti kényszernyugdíjazása" után!
b.)
A lába véletlenül beleakadt egy kötélbe amelynek a másik vége pechére egy S300-as rakétára volt kötve amit épp kilőttek Kijevre
c.)
Egy kiképzesen járt egy uazzal amikor eltévedt és betévedt a lőtérre pont ott ahol éppen 20 darab Tos1 tartott lőgyakorlatot

Valahogy megpróbálják visszalapátolni a szart a tehénbe.
Közeleg a háború vége és az orosz belpolitikában is tisztázni kell az erőviszonyokat, hogy ki vigye tovább a történetet.
Prigozsin megkavarta a hierarchiát, ezért most levették a sakktábláról, de korántsem biztos, hogy tényleg a gépen volt. Az majd kiderül.