[HUN] Gestamen fegyverek

Vagy ha nincs nekik ami tetszik majd elveszik attól akinek van! :) nézzétek meg a MERKUR milyen cuccokkal rohangál, aztán 95%ban okoskodó könyvelökre rúgják rá az ajtót.... P99 is van a NAVnak.. és a lőtudásuk is lehetne jobb... :)
De egy kicsit komolyabban válaszolva, az átlag ember tényleg ezt hiszi amit le írtál, meg mondom őszintén amikor atszereltem
en is, aztán jött a pofon hogy néha meg veszélyesebb mint a rendorlet.Múltkor egyik szovivovel beszélgettem erről hogy ezt hiszik és ez részben az állandó titkolózás és hírzárlat miatt van nem kommunikálják normálisan kifelé a Nav azon belül is az a maréknyi pénzügyőr mit csinál ez nem csak móka és kacagás nem hiába van a fegyver és nem hiába van egy Merkúr bevetési egység.

A régi AK-ból, AMD-ből mennyi lehet tartaléjban? Mozgósítás esetére.
Szerintem minimális.... AMD a rendőrségen van még, de sok 100.000 db AK63 lett eladva.... ezt valszeg bizalmas info és senki nem tudja biztosan de ha fogadnom kéne rá én max 20.000db-ot mondanék.... meghát ugye minek is legyen készleten, konkrétan a 7,62x39es lőszert tudtommal már nem gyártják, vagy max 1-2helyen, mert szinte már sehol nincs rendszerben... kivéve a Mexicoi kartellt :)

Szerintem minimális.... AMD a rendőrségen van még, de sok 100.000 db AK63 lett eladva.... ezt valszeg bizalmas info és senki nem tudja biztosan de ha fogadnom kéne rá én max 20.000db-ot mondanék.... meghát ugye minek is legyen készleten, konkrétan a 7,62x39es lőszert tudtommal már nem gyártják, vagy max 1-2helyen, mert szinte már sehol nincs rendszerben... kivéve a Mexicoi kartellt :)
az ak 63 a honvédségbe az alap lőfegyver... (20.000 db alap lőfegyvernek kevés lenne.) 1 db 0 minimum a szám után. amd ből is többvan mint 20.000 ez fix. Lőszer meg rengeteg van.

Erről szól a csapat próba… le írják a hibákat és kijavítják :cool:
Hüvelykivetési problémákat, kieső tárat nem csapatpróbán kell észrevenni.

Kgp/szép puska.
Ott sem lett javítva.

Főleg ha pár éve lett rendszeresítve 2 normális pisztoly.
Én pisztolypárti vagyok, de a seregnek egyáltalán nem prioritás.

Akkor a kapacitást(tervezői) inkább raknák a golyószóró/GPU projektbe.
Hamár úgylátszik afelé hajlanak hogy ez legyen.

Hüvelykivetési problémákat, kieső tárat nem csapatpróbán kell észrevenni.

Kgp/szép puska.
Ott sem lett javítva.

Főleg ha pár éve lett rendszeresítve 2 normális pisztoly.
Én pisztolypárti vagyok, de a seregnek egyáltalán nem prioritás.

Akkor a kapacitást(tervezői) inkább raknák a golyószóró/GPU projektbe.
Hamár úgylátszik afelé hajlanak hogy ez legyen.
A golyószóró/GPU a prioritás - ezt már mondták. Ezt a pisztolyt amellett csinálgatják...

• Tetszik
Reactions: fedett_mókus
Én a karabélyra vagyok a leginkább kíváncsi hogy azzal mi van? Lesz csapatpróbán mikor és ha beválik lecserélike rá a cz breneket?

• Tetszik
Reactions: Pogány
Talán mert egyszerűbb szerkezet és előbb lett kész. Ami gyártást és rendszerbe állítást illeti: a géppuskák a prioritás.
Pisztoly már lett véve, géppuska meg még mindig a PKM
Álltalánosságban egy pisztoly bonyolultabb szerkezet mint egy gèppuska.