[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

UMPK készleteken serénykednek
F7CCJbrb0AAPQ8A
A teljes videó:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
És mégegy sokatmondó kép belőle:
F7CExoyWEAE73Mj

Rendesen megszaporodtak a siklóbombás támadások amúgy, aminek örülök.
Az is vicces, hogy a nagyonojjettív, nagyonOSINT ukránbarát térképek egyiket se nagyon jelölik ;)

Elmebaj:
A nyugati értékek csúcsra járatva: rasszizmus.

Hatalmas. Mindez azok után hogy kanadában kitüntettek egy derék 98 éves telivér Waffen SS-t :D !

Bazzmeg, ezek után nekem valaki a nyugati moralizálást előadja, és biccentési távon belül van, lefejelem...

Évekkel ezelőtt le kellett volna állítsák teljesen, legkésőbb a szankciók bevezetésekor. Az idén meg szarráhordták az USA-nak a fűrőelemet, kb évekre elég lesz, azalatt meg ott is kiépítenek akkora gyártókapacitást, amivel pótolni tudják.

A Sojgus videóban pár huncut szemfüles kiszúrt néhány Grom rakétahajtású siklóbombát is:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Minden légi inditású fegyvert egy helyen gyártanak? Elég kockázatosnak tűnik nekem. Egy szabotázs, egy merénylet, egy tűz..... elég a létfontosságú termelés megakasztásához. :(

• Tetszik
Reactions: zsolti
@aquarell
Minden légi inditású fegyvert egy helyen gyártanak? Elég kockázatosnak tűnik nekem. Egy szabotázs, egy merénylet, egy tűz..... elég a létfontosságú termelés megakasztásához. :(

Nem. A Taktikai Rakétafegyverzetek Konszern egyik gyárában. Két legismertebb a Vimpel és a Raduga.

Katonai repülés-Fegyverzet-Taktikai rakétafegyverzetek-topik

@aquarell

Nem. A Taktikai Rakétafegyverzetek Konszern egyik gyárában. Két legismertebb a Vimpel és a Raduga.

Katonai repülés-Fegyverzet-Taktikai rakétafegyverzetek-topik
Köszönöm! :)

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Évekkel ezelőtt le kellett volna állítsák teljesen, legkésőbb a szankciók bevezetésekor. Az idén meg szarráhordták az USA-nak a fűrőelemet, kb évekre elég lesz, azalatt meg ott is kiépítenek akkora gyártókapacitást, amivel pótolni tudják.
!