Filmek és sorozatok

Engem továbbra is piszkosul zavar, hogy Napoleon 23(!) éves volt, amikor Toulon ostrománál hírnevet szerzett, 27, amikor Joséphinnel házasságot kötött, és 51 éves, amikor Szent Ilonán meghalt.

Ehhez képest a 49 éves Joaquin Phoenix játsza el, akit bár nagyon bírok, de ehhez a szerephez egyszerűen túl öreg, kb. a Gladiátor helyett / idején kellett volna ezt eljátszania. Inkább Timothée Chalamet kellett volna erre a szerepre...
Hát igen. Mondjuk manapság örülhetünk hogy pl nem Will Smith játsza Napoleont

Nagyon remélem hogy nem baszták el a wokeal az lgbtqi vel meg a blaclivesmatter szarral.
Nagyon szeretem ezt az időszakot, a színészekre sem lehet panasz, kíváncsian várom
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Alig várom a Hitler filmet! Az apró kis ember felemelkedik a semmiből, lerombolja fél Európát és végül vereséget szenved az oroszoktól. Mondjuk Napóleon még baszott is rendesen, Hitler már vegán volt, Biden meg vegetatív.

Alig várom a Hitler filmet! Az apró kis ember felemelkedik a semmiből, lerombolja fél Európát és végül vereséget szenved az oroszoktól. Mondjuk Napóleon még baszott is rendesen, Hitler már vegán volt, Biden meg vegetatív.

Azt a filmet, amiben a naív, állatszerető de a háborúban traumatizált vegán művész minden akadályt legyőz és a végén lábai előtt hever egész Europa már megfilmesítettek, és a film hatása a mai napig kimutatható. :D

Nagyon remélem hogy nem baszták el a wokeal az lgbtqi vel meg a blaclivesmatter szarral.
Nagyon szeretem ezt az időszakot, a színészekre sem lehet panasz, kíváncsian várom
Napoleon egyik legodaadóbb szolgája egy mameluk volt, Roustam.
Csak mondom... :D

Én egyébként az egyik trailerben látható lovasrohamban felbukkanó guidon láttán kicsit szkeptikus lettem.
Az teljesen falsul lett ábrázolva. Valahol a topicban már említettem volt.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711
Napoleon egyik legodaadóbb szolgája egy mameluk volt, Roustam.
Csak mondom... :D

Én egyébként az egyik trailerben látható lovasrohamban felbukkanó guidon láttán kicsit szkeptikus lettem.
Az teljesen falsul lett ábrázolva. Valahol a topicban már említettem volt.
Én nem "fehér" filmeket akarok hanem történelmien hű filmeket.
Az sem tetszene ha Di Caprio játszana egy Zulu királyt

El nem tudom képzelni, hogy lehet Napoleon életéről EGY filmet készíteni úgy, hogy nem egy zanzásított katyvasz lesz...
Túl "sűrű" volt az élete ehhez, bár reménykedem, hogy nem cseszik el.
Viszont sorozatban nagyon jól fel lehetne dolgozni.

Én nem "fehér" filmeket akarok hanem történelmien hű filmeket.
Az sem tetszene ha Di Caprio játszana egy Zulu királyt
Azért azt megnézném, pedig nem bírom az ilyen filmeket. :D

Más.

El nem tudom képzelni, hogy lehet Napoleon életéről EGY filmet készíteni úgy, hogy nem egy zanzásított katyvasz lesz...
Túl "sűrű" volt az élete ehhez, bár reménykedem, hogy nem cseszik el.
Viszont sorozatban nagyon jól fel lehetne dolgozni.
Mostanában divat az eposzi 3 órás filmek, lehet ez is ilyesmi lesz.

Most nézem éppen, teljesen új film...egész szórakoztató:

Ja és nem az idegenekről szól hanem a gyermeki meggondolatlan bűnökről (Kain és Abel) A címe is beszédes: nincs aki ezektől a lelki terhektől megmentsen és nem is lesz csak te magad ha önmagadnak tudsz megbocsátani.

• Tetszik
Reactions: fip7
John Wick után szabadon ...

Megölték a kutyáját, leszámol az alvilággal:

• Tetszik
Reactions: zeal
Most nézem éppen, teljesen új film...egész szórakoztató:

Ja és nem az idegenekről szól hanem a gyermeki meggondolatlan bűnökről (Kain és Abel) A címe is beszédes: nincs aki ezektől a lelki terhektől megmentsen és nem is lesz csak te magad ha önmagadnak tudsz megbocsátani.

Szerintem te nagyon jó hiszemű vagy ezzel a filmmel kapcsolatban :)
Persze izlésről butaság lenne vitatkozni, de azért van egy saját véleményem, mivel az "Alien home invasion" műfajt nagyon szeretem.
Ez a film arról szól, hogy a falu leglelkisérültebb kislányát megtámadja a világegyetem legretardáltabb földönkívüli inváziós flottája.
Az invázió előtt pedig megnézték a Horror akadva 3 című oktatófilmet, a helyes inváziós technikákról.
Miután ennek ellenére sem bírnak el a kislánnyal, így kiegyeznek a film végén egy döntetlenben, élőben megépítik neki a vágyott álom várost, csak ne pusztítson el belőlük többet XD

Persze bele lehet magyarázni azt is, hogy a kislány a saját démonai ellen harcol, és amikor megbékél gyilkos természetével akkor vígan éli az életét, de ez nagyon erőltetett metafóra lenne a látottak alapján.

Azért szerintem nagyon nagy gáz, hogy egy ilyen komolynak szánt filmet végig röhögök :(
Amúgy a Jelek című film volt még hasonlóan rossz élmény, amikor a másik retardált földönkívüli csapat, amelyik vízérzékeny, megtámad egy bolygót amelyen minden vízből van XD
És a végén az egyiket el is verik egy baseball ütővel, meg levizezik :D

Én az ilyen parazita megszállós témában a :
iu

Magyar címén az invázium című filmet ajánlanám. Nah, az tényleg kreatív meg ötletes.

Ha meg otthoni földönkívüli invázió és tényleg félni akarsz akkor pedig a:
iu

Negyedik típusú találkozásokat ajánlom. Az tényleg félelmetes film!

• Tetszik
Reactions: merleg