Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát igen. Mondjuk manapság örülhetünk hogy pl nem Will Smith játsza NapoleontEngem továbbra is piszkosul zavar, hogy Napoleon 23(!) éves volt, amikor Toulon ostrománál hírnevet szerzett, 27, amikor Joséphinnel házasságot kötött, és 51 éves, amikor Szent Ilonán meghalt.
Ehhez képest a 49 éves Joaquin Phoenix játsza el, akit bár nagyon bírok, de ehhez a szerephez egyszerűen túl öreg, kb. a Gladiátor helyett / idején kellett volna ezt eljátszania. Inkább Timothée Chalamet kellett volna erre a szerepre...
Vagy Gaspard Ulliel. Ha már francia gyökerűt keresünk aki még Napoleonnak is kinéz.
Upd:
Hopp, nem is tudtam, hogy meghalt. Tehát akkor Timothée.
Alig várom a Hitler filmet! Az apró kis ember felemelkedik a semmiből, lerombolja fél Európát és végül vereséget szenved az oroszoktól. Mondjuk Napóleon még baszott is rendesen, Hitler már vegán volt, Biden meg vegetatív.Nagyon remélem hogy nem baszták el a wokeal az lgbtqi vel meg a blaclivesmatter szarral.
Nagyon szeretem ezt az időszakot, a színészekre sem lehet panasz, kíváncsian várom
Alig várom a Hitler filmet! Az apró kis ember felemelkedik a semmiből, lerombolja fél Európát és végül vereséget szenved az oroszoktól. Mondjuk Napóleon még baszott is rendesen, Hitler már vegán volt, Biden meg vegetatív.
Napoleon egyik legodaadóbb szolgája egy mameluk volt, Roustam.Nagyon remélem hogy nem baszták el a wokeal az lgbtqi vel meg a blaclivesmatter szarral.
Nagyon szeretem ezt az időszakot, a színészekre sem lehet panasz, kíváncsian várom
Én nem "fehér" filmeket akarok hanem történelmien hű filmeket.Napoleon egyik legodaadóbb szolgája egy mameluk volt, Roustam.
Csak mondom...
Én egyébként az egyik trailerben látható lovasrohamban felbukkanó guidon láttán kicsit szkeptikus lettem.
Az teljesen falsul lett ábrázolva. Valahol a topicban már említettem volt.
El nem tudom képzelni, hogy lehet Napoleon életéről EGY filmet készíteni úgy, hogy nem egy zanzásított katyvasz lesz...Nagyon remélem hogy nem baszták el a wokeal az lgbtqi vel meg a blaclivesmatter szarral.
Azért azt megnézném, pedig nem bírom az ilyen filmeket.Én nem "fehér" filmeket akarok hanem történelmien hű filmeket.
Az sem tetszene ha Di Caprio játszana egy Zulu királyt
Mostanában divat az eposzi 3 órás filmek, lehet ez is ilyesmi lesz.El nem tudom képzelni, hogy lehet Napoleon életéről EGY filmet készíteni úgy, hogy nem egy zanzásított katyvasz lesz...
Túl "sűrű" volt az élete ehhez, bár reménykedem, hogy nem cseszik el.
Viszont sorozatban nagyon jól fel lehetne dolgozni.
Szerintem, még az is rövid egy életrajzi filmnek...Mostanában divat az eposzi 3 órás filmek, lehet ez is ilyesmi lesz.
Kicsi dráma is de vicces isMost nézem éppen, teljesen új film...egész szórakoztató:
Nincs, aki megmentsen 2023
Egy magányos, szorongásos fiatal nő egy sor földönkívüli lénnyel találja szembe magát, akik a jövőjét fenyegetik, miközben arra kényszerítik, hogy foglalkozzon a múltjával.videa.hu
Ja és nem az idegenekről szól hanem a gyermeki meggondolatlan bűnökről (Kain és Abel) A címe is beszédes: nincs aki ezektől a lelki terhektől megmentsen és nem is lesz csak te magad ha önmagadnak tudsz megbocsátani.Most nézem éppen, teljesen új film...egész szórakoztató:
Egy magányos, szorongásos fiatal nő egy sor földönkívüli lénnyel találja szembe magát, akik a jövőjét fenyegetik, miközben arra kényszerítik, hogy foglalkozzon a múltjával.videa.hu
Én nagyon szívesen megnéznék csak az itáliai hadjáratról egy 3 órástSzerintem, még az is rövid egy életrajzi filmnek...
Most nézem éppen, teljesen új film...egész szórakoztató:
Ja és nem az idegenekről szól hanem a gyermeki meggondolatlan bűnökről (Kain és Abel) A címe is beszédes: nincs aki ezektől a lelki terhektől megmentsen és nem is lesz csak te magad ha önmagadnak tudsz megbocsátani.