Szerintem te nagyon jó hiszemű vagy ezzel a filmmel kapcsolatban
Persze izlésről butaság lenne vitatkozni, de azért van egy saját véleményem, mivel az "Alien home invasion" műfajt nagyon szeretem.
Ez a film arról szól, hogy a falu leglelkisérültebb kislányát megtámadja a világegyetem legretardáltabb földönkívüli inváziós flottája.
Az invázió előtt pedig megnézték a Horror akadva 3 című oktatófilmet, a helyes inváziós technikákról.
Miután ennek ellenére sem bírnak el a kislánnyal, így kiegyeznek a film végén egy döntetlenben, élőben megépítik neki a vágyott álom várost, csak ne pusztítson el belőlük többet XD
Persze bele lehet magyarázni azt is, hogy a kislány a saját démonai ellen harcol, és amikor megbékél gyilkos természetével akkor vígan éli az életét, de ez nagyon erőltetett metafóra lenne a látottak alapján.
Azért szerintem nagyon nagy gáz, hogy egy ilyen komolynak szánt filmet végig röhögök
Amúgy a Jelek című film volt még hasonlóan rossz élmény, amikor a másik retardált földönkívüli csapat, amelyik vízérzékeny, megtámad egy bolygót amelyen minden vízből van XD
És a végén az egyiket el is verik egy baseball ütővel, meg levizezik
Én az ilyen parazita megszállós témában a :
Magyar címén az invázium című filmet ajánlanám. Nah, az tényleg kreatív meg ötletes.
Ha meg otthoni földönkívüli invázió és tényleg félni akarsz akkor pedig a:
Negyedik típusú találkozásokat ajánlom. Az tényleg félelmetes film!