Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Magyar tankok mennek ukrajnába?
A mocskos ellenék/Brüsszel/Soros ezt is elintézte...
(ez az átlag magyar polgár ezekre a képek adott válasza).
Dudi ...te mekkora májer vagy! Ez passzol is a most lefújt összes útfejlesztéshez, autópálya felújításra, új beruházásra! Már látom is Lázárék új youtube meg óriásplakát szlogenjét:

"A háborúpárti Brüsszel Magyaroszágon keresztül a magyar autóutakon szállítana fegyvert a háború fokozására!
Ez veszélyes!!
Állítsuk meg Brüsszelt! Állítsuk meg együtt a magyar közútfejlesztést megakadályozva ezzel a közlekedést! Együtt a béke pártján!

Mondjunk nemet a közútfejlesztésekre és beruházásokra!!"

:D

El kellene mennem kormányzati tanácsadónak!!!!

Mikor hoznak már olyan 8x8-at ami itt is marad?

• Vicces
Reactions: Flamand
Dudi ...te mekkora májer vagy! Ez passzol is a most lefújt összes útfejlesztéshez, autópálya felújításra, új beruházásra! Már látom is Lázárék új youtube meg oriásplakát szlogenjét:

"A háborúpárti Brüsszel Magyaroszágon keresztül a magyar autóutakon szállítana fegyvert a háború fokozására!
Ez veszélyes!!
Állítsuk meg Brüsszelt! Állítsuk meg együtt a magyar közútfejlesztést megakadályozva ezzel a közlekedést!

Mondjunk nemet a közútfejlesztésekre és beruházásokra!!"

Mikor hoznak már olyan 8x8-at ami itt is marad?
Ahol tudok segítek.

Az ütött-kopott szerszámosladakra...
Arról meg ne is beszéljünk, drágapénzért megvették a katonák meg össze vissza meghúzták azoldalát. Hát nincs ezeknek feles 1 hetük fotózkodás előtt mosogatószivaccsal átolajozni az egész gépet, hogy csillogjon? Bezzeg az én időmbe, bármikor jöhett az ezredes elvtár megnézni a teknyikát csillogott villogott, hisz be se indult mert kiloptunk belőle mindent!

Arról meg ne is beszéljünk, drágapénzért megvették a katonák meg össze vissza meghúzták azoldalát. Hát nincs ezeknek feles 1 hetük fotózkodás előtt mosogatószivaccsal átolajozni az egész gépet, hogy csillogjon? Bezzeg az én időmbe, bármikor jöhett az ezredes elvtár megnézni a teknyikát csillogott villogott, hisz be se indult mert kiloptunk belőle mindent!

Ha én nem lopom el, akkor majd ellopja más! Különben is, a népé, nem? Hát én csak a saját részemet vettem ki belőle! Ha nem veszem el, akkor a családomat lopom meg!