Finánc?Varga Misi katonája!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Finánc?Varga Misi katonája!
Dudi ...te mekkora májer vagy! Ez passzol is a most lefújt összes útfejlesztéshez, autópálya felújításra, új beruházásra! Már látom is Lázárék új youtube meg óriásplakát szlogenjét:Magyar tankok mennek ukrajnába?
A mocskos ellenék/Brüsszel/Soros ezt is elintézte...
(ez az átlag magyar polgár ezekre a képek adott válasza).
Ahol tudok segítek.Dudi ...te mekkora májer vagy! Ez passzol is a most lefújt összes útfejlesztéshez, autópálya felújításra, új beruházásra! Már látom is Lázárék új youtube meg oriásplakát szlogenjét:
"A háborúpárti Brüsszel Magyaroszágon keresztül a magyar autóutakon szállítana fegyvert a háború fokozására!
Ez veszélyes!!
Állítsuk meg Brüsszelt! Állítsuk meg együtt a magyar közútfejlesztést megakadályozva ezzel a közlekedést!
Mondjunk nemet a közútfejlesztésekre és beruházásokra!!"
Mikor hoznak már olyan 8x8-at ami itt is marad?
Akkor lesz itt jólét, bőségvicces de ha mi megyünk általában azt mondjak a terheltek ,hogy “inkább a rendőrség jött volna” ugyanis ha mi megyünk akkor nem csak sittre kerül az illető hanem minden vagyonát veszti is
Meg a rendőrség meg a többi szervezet amely a törvényeket és egyéb dolgokat számon kéri be tartatja esetleg az állam fele levő pénzeket beszedi ennyi erővelAkkor lesz itt jólét, bőség
Ha megszűnik a
Pénzügyőrség
Nem! A kötbérből a tevéket veszik a csádi misszióhoz!Nem baj.
A kötbèrekből fejlesztjük a sereget.
Te teveszakèrtő.Nem! A kötbérből a tevéket veszik a csádi misszióhoz!
Még hogy haderő fejlesztés! Ugyan már!
Egy expert, egy expert!Te teveszakèrtő.
Ne legyél már ilyen komolyMeg a rendőrség meg a többi szervezet amely a törvényeket és egyéb dolgokat számon kéri be tartatja esetleg az állam fele levő pénzeket beszedi ennyi erővel
Mindannyian hozunk áldozatokat...Dobtam egy magas labdát ennyit tehetek az ügy érdekében azért a c-típust és karrieremet nem szeretném kukába dobni egy kommentert Turelem
Az ütött-kopott szerszámosladakra...Gondol9m a visszapillantóra érti.
Arról meg ne is beszéljünk, drágapénzért megvették a katonák meg össze vissza meghúzták azoldalát. Hát nincs ezeknek feles 1 hetük fotózkodás előtt mosogatószivaccsal átolajozni az egész gépet, hogy csillogjon? Bezzeg az én időmbe, bármikor jöhett az ezredes elvtár megnézni a teknyikát csillogott villogott, hisz be se indult mert kiloptunk belőle mindent!Az ütött-kopott szerszámosladakra...
Arról meg ne is beszéljünk, drágapénzért megvették a katonák meg össze vissza meghúzták azoldalát. Hát nincs ezeknek feles 1 hetük fotózkodás előtt mosogatószivaccsal átolajozni az egész gépet, hogy csillogjon? Bezzeg az én időmbe, bármikor jöhett az ezredes elvtár megnézni a teknyikát csillogott villogott, hisz be se indult mert kiloptunk belőle mindent!
Ha én nem lopom el, akkor majd ellopja más! Különben is, a népé, nem? Hát én csak a saját részemet vettem ki belőle! Ha nem veszem el, akkor a családomat lopom meg!
csak kettő?Ezt amúgy (ezt sem) nem viccnek szántam, hanem társadalomkritikának.
Vagy két generáció nőtt így fel, hihetetlen károkat okozva.
A lwgnagyobb baj az, hogy képtelenek eltűnni, mert kitermelik a saját utódaikat.Ezt amúgy (ezt sem) nem viccnek szántam, hanem társadalomkritikának.
Vagy két generáció nőtt így fel, hihetetlen károkat okozva.
Ki vágták azt amikor a szimulátorban versenyeznek és keményen meg kupoljak bobotValamit változtathattak a miniszteri videón, mert megváltozott a link: