Azt mondod, hogy a nyugatiak által mutogatott térképek valótlanul mutatják az ukrajnai események alakulását?HIMARS, Storm Shadow csak így kora reggel hirtelen 2.
Miért a háború után? Minden nap használják őket attól, hogy nem mutogatják. Minden nap harcolnak a gépek, de nem minden nap lövik ki őket, tehát a konzekvenciák ma is levonhatók. Persze nem 20 sec-es videókból ahogy ti csináljátok...

Hol vannak hát a hadi eredmények? Nekem úgy tűnik, hogy az ukrán temetőkben, tömegsírokban, vagy a harcmezőn otthagyva rothadnak.
Szerintem az ukránoknak mostanság nem megtérülésre van szüksége, hanem eredményekre. Hozzávetőlegesen ennyi a történet.Nem szeretnék belefolyni a vitátokba,de szerintem egy eszköz ára akkor térül meg (hk) ha tul éli az első bevetését.
Mindkét oldal tábora szereti hurrogni a másik teknikáját,de igazából ez azért baromság,mert ha az első bevetését tuléli egy T például,már megérte az árát.Ha ilyen szempontból nézed,elmondható,hogy az ukránok is és az oroszok is szeretik pazarolni a teknikát (pénzt) és sajnos sokszor az életet is.De persze ez is csak egy vélemény.
A biztonság kedvéért szeretném tisztázni, hogy dudi nem rám utalt, hiszen én sosem állítottam ilyesmit.Na ez egy gondolás, erről lehet beszelgetni/vitatkozni, de arról a marhaságról, hogy nem éri meg, mert egy nagyon olcsó eszközzel is ki lehet lőni nem, mert marhaság.
Nyár óta valós, előremutató eredmények elérése helyett inkább csak PR-oznak az ukránok. Egyre több ukrán hal meg, egyre több ukránnak vélt terület kerül orosz fennhatóság alá, egyre több, az ukránokkal kritikus hang jelenik meg, és a nyugatiakat egyre kevésbé érdekli az ukrajnai helyzet. Ez a siker, amit pl a Leopardok harca elért?Csak a te álomvilágod, hogy ugyanannyit tud, mert csak azokat a 20 sec-es videókat nézed amikor kilövik, de arról tudomást sem veszel, hogy ezek (pl a Leopardok) nyár óta folyamatosan harcolnak.
Kérlek, soroljad már az eredményeket! Ha lehet, ne az egy-egy nyugati eszköz által - talán - elért eredményeket és a katalógusadatokat szajkózd, hanem az ukrán célok tükrében vess számot a nyugati eszközök teljesítményével.