ja ja csak az én álomvilágom ..kérlek taníts mester !!
azt a baromságot viszont ne hangoztasd,hogy ezeket a nyugati vasakat azért kapkodják ki mert "nyár óta folyamatosan harcolnak" .. csak halkan jegyzem meg,hogy a ruszkik nem csak nyár óta vannak folyamatosan jelen a fronton (inkább takarózz azzal,hogy az ukránoknál nincs kamera,vagy nincs áram .. vagy találj ki más marhaságot csak ne ezt , hogy nyár óta .. LOL !!)
egy hadifegyvernek szerinted mi a tökömet kellene csinálnia ,ha nem "folyamatosan" harcolni ? jaaaa hogy nem bírja" folyamatosan" ? akkor szar vagy nem szar ? a ruszki bírja ??
Ember ez nem a lőtérről szól,hanem az éles háborúról !! kit érdekel hogy milyen preciz meg milyen pontos valami ha két hét után el kell vinni karbantartásra meg nagyjavításra !
nem azzal van a probléma,hogy neked szimpatikusabbak a nyugati haditechnikai eszközök,hanem azzal,hogy konzekvensen elzárkózol a realitás elől és nem ismered be ha tévedsz,görcsösen ragaszkodsz a saját hülyeségedhez,és hiszel a legyőzhetetlenségük mítoszában.
az viszont látszik,hogy vagy nem érted a dolgokat vagy nem akarod megérteni a dolgokat .. és nem tudom a kettő közül melyik a rosszabb.
pontosan erre alapozzuk itt sokan a felvetést dudi,hogy neked abszolut semmi fogalmad nincs a katonaságról,és nem hogy katona vagy egyébb fegyveres testület tagja nem vagy ,de még egyenruhát is maximum a McDonalds-ben láthattál közelről valamelyik dolgozón.
ne haragudj semmi személyes nincs ebben,ha annak tűnik,akkor jelezném,hogy nem annak szántam :*