[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
11 200
38 478
113
Nagyszerű magyar utakon :oops:
Ez kell nektek akkor :D :
1697611258114

• Imádom
Reactions: Kávé

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 610
36 177
113
Szerinted ha minden nap leírod ide, hogy Mbombe, akkor jön az áttörés és azt veszünk? :)
Őszintén nem értem az Mbombe mantrázásával mi a célod...

Mindenkinek vagy egy mániája, én a PULS-nak drukkolok, de nem írom le minden nap hogy "PULS kéne"! Pedig amúgy az mindenképp egy esélyes eszköz, az Mbombe-vel ellentétben.
Par dolgot nem ertesz,bar parszor mar leirtam.Oke,nem vagy vele egyedul.
A GYHJ es a PSZH nem azonos kategoria.PSZH kepes potolni a GXHJt,forditva viszont nem.
Ha nincs penz,ez egy kiindulasi alap
Masikra Ukrajna utat ra.Teherauto pl a PULS hordozasara is,ma mar nem elég védett.Egy draga IFV viszont egyszeruen draga PSZJnek

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
24 287
48 315
113
Par dolgot nem ertesz,bar parszor mar leirtam.Oke,nem vagy vele egyedul.
A GYHJ es a PSZH nem azonos kategoria.PSZH kepes potolni a GXHJt,forditva viszont nem.
Ha nincs penz,ez egy kiindulasi alap
Masikra Ukrajna utat ra.Teherauto pl a PULS hordozasara is,ma mar nem elég védett.Egy draga IFV viszont egyszeruen draga PSZJnek
Ennek a világon semmi köze ahhoz amit kérdeztem. Minek elővenni minden nap az Mbombe-t ha mindenki szerint 0 az esélye?
Ezzel még te is tisztában vagy szerintem, mégis minden nap elmondod hogy Mbombe...ennek mi értelme?

T

Törölt tag

Guest
Figyi a Fuchs EVO egy 70-es évekbeli elavult dizájn utolsó végvonaglása. Eleve a védelmet se nagyon lehet fokozni rajta, sem pedig az aknavédelmet a lapos fenék miatt.
A megnövelt deszanttér esetleg különleges platforméknt (EW, parancsnoki, komm) lehet hasznos, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy bárki rámenne. Öreg és elérte a fejleszthetőség határait.

És 2-3 millió közt árulják amikor ennyiért jobb védelemmel rendelkező versenytársak vannak, hasonló védelemmel pedig olcsóbbak.
Én is sokáig játszadoztam fejben a Fuchs-szal, de engem az Algériának kiadott durva 2M+-os árak (ráadásul majdnem 1000db-ra) elrémisztettek. És az még csak a Fuchs 2 volt.
Valahogy azt érzem, hogy a németek a Fuchs 3 kapcsán elvetették durván a sulykot.

T

Törölt tag

Guest
Nem hiszem hogy lesz belőle bármi is csak felvetődött hogy a zöldhatárra kene valami masszív mert sorra ott hagyja a felfüggesztését a civil autó és úgy nagyon könnyű meglepni a csempészeknek :confused:

Hát amúgy ha Gidránt nem is, de NMS-t simán kaphatnátok oda :D Meg szerintem a TEK is fog kapni, mert többnyire még ők is BTR-el rohangálnak azt a pár kanadai 4x4-et leszámítva

Meg a rendőrség is amilyen támadásokat kapnak a határon az autók
A törököknek különben vannak f@sza kis belügyi területre fejlesztett künnyen páncélozott 4x4-ei, ráadásul normális terepjáró képességekkel is.
Érdekes módon ez a szegmens eléggi kikerült a nyugati hadiipar látóköréből.
Itt vagy csak kisszériás cuccok vannak, vagy csak a civilből felpáncélozott cuccok. A HMMWV nem biztos, hogy nem lenne elég erre, de azok meg már olyan nagyon 20. század (csak hogy trendi legyek :) )
Az Iveco LMV lenne még érdekes ilyen célra, de ott meg elég rosszak a tapasztalatok a jelenlegi üzemeltetőknél.

• Imádom
Reactions: Kávé