Boxer milyen árban fut kb.?Baszott drága a fuchs. Nein.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Boxer milyen árban fut kb.?Baszott drága a fuchs. Nein.
A helyzet az,hogy valojaban a szakadek szelen tancolunk.A rendszer deficites es fejlodeskeptelenA Currusnak a haderő reformmal meg nincs kapcsolata.
Azért ne állj egy lábon amíg ez bekövetkezik, mert elvisz a mentő...
Én sem vennék szívesen semmit a szomszédoktól - max lőszert meg know-how-t. Tehát csak olyat amit áthozunk a határon és fixen a mienk különösebb karbantartási igény nélkül.
Az biztos, hogy nem tekintem dolgomnak a költségeket is figyelembe venni.Őszintén szólva dudit inkább ne kérdezd meg mert csak végletekben tud gondolkodni technikai vetületben.
@Kávé pedig még mindig cska egy jól értelsült vámos szóval nem feltétlen tud úgy hozzászólni a dologhoz ahogy azt te gondolod.
Mondjuk a mai dél-afrika annyira búr mint amennyire a mienk Avarország.Felejtsük már el a szerb meg búr vonalat, mint beszerzési lehetőséget....
Lynx?Gondolom, hogy amikor 20-40 évre vásárol valaki tartós fogy(aszt)ási cikket, csak kipróbálja, nyúzza, körbejárja. Remélem így tettek a vitézek is. In Tömböl we trust.
Ez most pozitívum?Currusnak van kapcsolata.
Típustól fugg. Nekem a Fuchs Evo elég nagynak tűnik a maga 11m3 belső terével...Én nem nagyon hiszem, hogy elég a 6×6 egy rajnak és a cuccának.
Tessék lealkudni. Most már van mire...Baszott drága a fuchs. Nein.
Akkor csak simán drága lesz márTessék lealkudni. Most már van mire...
Ha mi itt penzugyorsegnel kapunk 4x4 (szó van róla (zöld határ) de ne adj isten 6x6 8x8 akkor nagy szarban vagyunkOké, kérdezzük! Miként gondoltad: összedobunk egy közvélemény kutatásra?
Nem teljesen értem a felvetésed...
Szakmailag tuti nem tudok olyan szinten mint itt te vagy meg néhányan (vám-on kezdtem de azóta szintet léptem )Őszintén szólva dudit inkább ne kérdezd meg mert csak végletekben tud gondolkodni technikai vetületben.
@Kávé pedig még mindig cska egy jól értelsült vámos szóval nem feltétlen tud úgy hozzászólni a dologhoz ahogy azt te gondolod.
Nem lenézőleg gondoltam mert az látszik, hogy utánamentél rendesen a haditechnikai témának hanem arra, hogy @Masztiff felhasználói véleményt nem tőled fog kapniSzakmailag tuti nem tudok olyan szinten mint itt te vagy meg néhányan (vám-on kezdtem de azóta szintet léptem )
Ez egyértelmű, bár vihetnetek néha minket is egy körreNem lenézőleg gondoltam mert az látszik, hogy utánamentél rendesen a haditechnikai témának hanem arra, hogy @Masztiff felhasználói véleményt nem tőled fog kapni
Kaptok ti is Gidránt vagy NMS-t?Ha mi itt penzugyorsegnel kapunk 4x4 (szó van róla (zöld határ) de ne adj isten 6x6 8x8 akkor nagy szarban vagyunk
Semmibe nem kerul ujra felvenni.Nincs egyébként már meg.
Figyi a Fuchs EVO egy 70-es évekbeli elavult dizájn utolsó végvonaglása. Eleve a védelmet se nagyon lehet fokozni rajta, sem pedig az aknavédelmet a lapos fenék miatt.Olcsó húsnak...
Sosem adod fel?Semmibe nem kerul ujra felvenni.
Nem hiszem hogy lesz belőle bármi is csak felvetődött hogy a zöldhatárra kene valami masszív mert sorra ott hagyja a felfüggesztését a civil autó és úgy nagyon könnyű meglepni a csempészeknekKaptok ti is Gidránt vagy NMS-t ?
Akkor értem miért van rajta kék-piros villogó!
Nem a falakkal van a problema,hanem a mukodtetesi mechanizmusaval.Ez most pozitívum?