Boxer milyen árban fut kb.?Baszott drága a fuchs. Nein.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Boxer milyen árban fut kb.?Baszott drága a fuchs. Nein.
A helyzet az,hogy valojaban a szakadek szelen tancolunk.A rendszer deficites es fejlodeskeptelenA Currusnak a haderő reformmal meg nincs kapcsolata.
Azért ne állj egy lábon amíg ez bekövetkezik, mert elvisz a mentő...
Én sem vennék szívesen semmit a szomszédoktól - max lőszert meg know-how-t. Tehát csak olyat amit áthozunk a határon és fixen a mienk különösebb karbantartási igény nélkül.
Az biztos, hogy nem tekintem dolgomnak a költségeket is figyelembe venni.Őszintén szólva dudit inkább ne kérdezd meg mert csak végletekben tud gondolkodni technikai vetületben.
@Kávé pedig még mindig cska egy jól értelsült vámos szóval nem feltétlen tud úgy hozzászólni a dologhoz ahogy azt te gondolod.
Mondjuk a mai dél-afrika annyira búr mint amennyire a mienk Avarország.Felejtsük már el a szerb meg búr vonalat, mint beszerzési lehetőséget....
Lynx?Gondolom, hogy amikor 20-40 évre vásárol valaki tartós fogy(aszt)ási cikket, csak kipróbálja, nyúzza, körbejárja. Remélem így tettek a vitézek is. In Tömböl we trust.
Ez most pozitívum?Currusnak van kapcsolata.
Típustól fugg. Nekem a Fuchs Evo elég nagynak tűnik a maga 11m3 belső terével...Én nem nagyon hiszem, hogy elég a 6×6 egy rajnak és a cuccának.
Tessék lealkudni. Most már van mire...Baszott drága a fuchs. Nein.
Akkor csak simán drága lesz márTessék lealkudni. Most már van mire...![]()
Ha mi itt penzugyorsegnel kapunk 4x4 (szó van róla (zöld határ) de ne adj isten 6x6 8x8 akkor nagy szarban vagyunkOké, kérdezzük! Miként gondoltad: összedobunk egy közvélemény kutatásra?
Nem teljesen értem a felvetésed...
Szakmailag tuti nem tudok olyan szinten mint itt te vagy meg néhányan (vám-on kezdtem de azóta szintet léptemŐszintén szólva dudit inkább ne kérdezd meg mert csak végletekben tud gondolkodni technikai vetületben.
@Kávé pedig még mindig cska egy jól értelsült vámos szóval nem feltétlen tud úgy hozzászólni a dologhoz ahogy azt te gondolod.
Nem lenézőleg gondoltam mert az látszik, hogy utánamentél rendesen a haditechnikai témának hanem arra, hogy @Masztiff felhasználói véleményt nem tőled fog kapniSzakmailag tuti nem tudok olyan szinten mint itt te vagy meg néhányan (vám-on kezdtem de azóta szintet léptem)
Ez egyértelmű, bár vihetnetek néha minket is egy körreNem lenézőleg gondoltam mert az látszik, hogy utánamentél rendesen a haditechnikai témának hanem arra, hogy @Masztiff felhasználói véleményt nem tőled fog kapni![]()
Kaptok ti is Gidránt vagy NMS-t?Ha mi itt penzugyorsegnel kapunk 4x4 (szó van róla (zöld határ) de ne adj isten 6x6 8x8 akkor nagy szarban vagyunk![]()
![]()
Semmibe nem kerul ujra felvenni.Nincs egyébként már meg.
Figyi a Fuchs EVO egy 70-es évekbeli elavult dizájn utolsó végvonaglása. Eleve a védelmet se nagyon lehet fokozni rajta, sem pedig az aknavédelmet a lapos fenék miatt.Olcsó húsnak...
Sosem adod fel?Semmibe nem kerul ujra felvenni.
Nem hiszem hogy lesz belőle bármi is csak felvetődött hogy a zöldhatárra kene valami masszív mert sorra ott hagyja a felfüggesztését a civil autó és úgy nagyon könnyű meglepni a csempészeknekKaptok ti is Gidránt vagy NMS-t ?
Akkor értem miért van rajta kék-piros villogó!![]()
Nem a falakkal van a problema,hanem a mukodtetesi mechanizmusaval.Ez most pozitívum?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..