Mert nem a Gidránok helyett akarod venni. A Gidránokra meg van a pénz, hisz elég rég kezdődött már a projekt.mit miért?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert nem a Gidránok helyett akarod venni. A Gidránokra meg van a pénz, hisz elég rég kezdődött már a projekt.mit miért?
Az is igaz, hogy nem tudom mire kell nekünk 400-500 Gidrán, de ha BTR-t le akarják cserélni egy "sok kerekes" APC-re, arra számos relatíve olcsó megoldás van. Pl. Patria 6x6 (az ára kb. 1,2 mEUR) vagy török ARMA 6x6, ami még olcsóbb lehet ha a finnekkel jó kapcsolatot ápoló észtek is törököt vették Patria helyett.Mert nem a Gidránok helyett akarod venni. A Gidránokra meg van a pénz, hisz elég rég kezdődött már a projekt.
Én nem nagyon hiszem, hogy elég a 6×6 egy rajnak és a cuccának.Az is igaz, hogy nem tudom mire kell nekünk 400-500 Gidrán, de ha BTR-t le akarják cserélni egy "sok kerekes" APC-re, arra számos relatíve olcsó megoldás van. Pl. Patria 6x6 (az ára kb. 1,2 mEUR) vagy török ARMA 6x6, ami még olcsóbb lehet ha a finnekkel jó kapcsolatot ápoló észtek is törököt vették Patria helyett.
Nem pénz kérdés hanem akarat kérdése, hogy akarnak-e BTR-t cserélni, mert van olcsó alternatíva ami jobb mint BTR.
Sok ertelme nem lesz, ha ugyanolyan papirvekony, semmire nem elég nyuszibuszt vesznek $1-2M körül, csak újat. Akkor már inkabb legyen $2-3M és legyen normalis RCWS meg L4+ armor rajta.Az is igaz, hogy nem tudom mire kell nekünk 400-500 Gidrán, de ha BTR-t le akarják cserélni egy "sok kerekes" APC-re, arra számos relatíve olcsó megoldás van. Pl. Patria 6x6 (az ára kb. 1,2 mEUR) vagy török ARMA 6x6, ami még olcsóbb lehet ha a finnekkel jó kapcsolatot ápoló észtek is törököt vették Patria helyett.
Nem pénz kérdés hanem akarat kérdése, hogy akarnak-e BTR-t cserélni, mert van olcsó alternatíva ami jobb mint BTR.
Ha nincs belógó toronykosár csak egy komolyabb RCWS, akkor elég tágas az ARMA 6x6Én nem nagyon hiszem, hogy elég a 6×6 egy rajnak és a cuccának.
Tudsz 2-3 millióért ilyet?Sok ertelme nem lesz, ha ugyanolyan papirvekony, semmire nem elég nyuszibuszt vesznek $1-2M körül, csak újat. Akkor már inkabb legyen $2-3M és legyen normalis RCWS meg L4+ armor rajta.
Ez az olcsó megoldás?Ha nincs belógó toronykosár csak egy komolyabb RCWS, akkor elég tágas az ARMA 6x6
Itt vannak képek.
Army Guide
Army Guide - information about the main battle tanks, armoured vehicles and armament of the land forces and also the information concerning other army subjects - Arma 6x6, Wheeled armoured personnel carrier, Armoured Vehicleswww.army-guide.com
A járműparancsnok-fegyverkezelő a sofőr mögött van elhelyezve hátul meg 8 ülés, a jobboldalt a motor mögött meg elég sok rakodótér van.
Fegyverzetnek meg 30x113-as gépágyút raknék egy géppuskával kiegészítve vagy legalább egy 40 mm GMG-t...
Ti akartok olcsót nem én! Én Boxer CRV-t akarok.Tudsz olcsóbbat?![]()
Az nem valószínű hogy lesz...Ti akartok olcsót nem én! Én Boxer CRV-t akarok.
Persze lehet, hogy a kufár Papperger ezt is eladja a végén nekünk!Mert csórók vagyunk.
Attól még akarhatom.Az nem valószínű hogy lesz...
Olcsó és jó is: EITANTi akartok olcsót nem én! Én Boxer CRV-t akarok.
Igen.M6.Es nem egy 30DEFA RCWS,hanem akar egy ket szemelyes 90 milis agyutorony is elfer rajt ketszemelyes vezetoter es 8 fos deszantter mellett.....,Raadasul csaladelvu,kivalo eszkozhordozo alap.Raadasul techtranszferrel aruljak .Tudsz olcsóbbat?![]()
Olcso???Olcsó és jó is: EITAN
Neked ez lehet a kedvenc imád: Mindennapi Mbombe adagunkat add meg nekünk ma...Igen.M6.Es nem egy 30DEFA RCWS,hanem akar egy ket szemelyes 90 milis agyutorony is elfer rajt ketszemelyes vezetoter es 8 fos deszantter mellett.....,Raadasul csaladelvu,kivalo eszkozhordozo alap.Raadasul techtranszferrel aruljak .
Praktikus,olcso,strapabiro.
Hogyne lenne értelme, ha a Btr-el ellentétben jól működik.Sok ertelme nem lesz, ha ugyanolyan papirvekony, semmire nem elég nyuszibuszt vesznek $1-2M körül, csak újat. Akkor már inkabb legyen $2-3M és legyen normalis RCWS meg L4+ armor rajta.
Mondj meg egy tipus(csaladot),ami ennyit ad ennyi penzert.Neked ez lehet a kedvenc imád: Mindennapi Mbombe adagunkat add meg nekünk ma...![]()
Te meg mondj már olyan típusokat, amink 1%-nál nagyobb esélye van nálunk! Köszi!Mondj meg egy tipus(csaladot),ami ennyit ad ennyi penzert.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..