Ponthogy sokkal jobban páncélozott.16tonnás dög-pont ez lehet vele a probléma.
Ez az alacsony nyomású DEFA90 löveg koppintása (illetve belga változata,mert az ágyús torony belga).Spec az eredeti,50es évek végi lőszereivel bőven lőttek ki vele T55öket.Ratel90en egy AML90 torony volt.
Mai hk-k ellen azonban már kevés,alighanem ezért nem is eröltetik.De kilőhető vele a franci/belga modern lőszerek is-köztük a Falarick90.
Azonban ez egy felderitő-tűztámogató jármű,nem pcv.Más a feladata.
16tonnás a járgány,simán elbir egy komoly 30Oerlikon+IPTR tornyot is.Ami azt illeti,kinálják is 30as toronnyal is.
Ez a kép elég jol mutat valamit,ami tetszik a búr nünükémben
A helykinálatot.Azzal,hogy elbújtatták a motort teherautós módra a vezetőtér alá,a test nagyrésze szabaddá vált hasznos térnek.A vezetőtér mögött ott a harci tér.Elég nagy és teherbiró egy komoly toronyhoz.Egy Samson torony,vagy bármely hasonló kategóriás ráfér.Mögötte meg egy teljes értékű deszanttér 8 fős lövészrajnak.Más járműveknél a motortér jóval több helyet vesz el a hasznos térből.Emiatt vagy nagyobbak,vagy kevesebb fér rájuk.Ennél a búr ládánál viszont a vezetőtér mögött szinte bármi kialakitható.
Másik,hogy szerintem egy jó mindenes PSZH+PSZJ járműre nagyobb szükségünk van,mint egy kerekes IFV-re.
Mindjuk én kialakitanák belőle egy 4 tengelyes változatot is,kifejezetten az M6bol,PSZH+PSZJ szerepkörre.Oroszok voltak szivesek megrajzolni,tévedésből,hogy kb hogy is nézne ki.
Bal alsó sarok.Szerintem igen hasznos jármű lenne,sokféle feladatra.A vezetőtér mögötti részre a sima platotol a lokátoron át,akát egy AGM 155milis modulig bármi elfér (bár én ahoz kitámasztólábakat is kérnék....)