[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Nemcsak a magyar, a török kormány tehetetlen. :cool:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Erdogan hagyná , de frakció hajthatalan , meg amúgy is csak Orbán miatt csinálják , neki akarnak nyalni ezzel :hadonaszos: de amint Óbán rá bólint egyből a török is megszavazzák ... Ugye @Aladeen :hadonaszos:

2006
A spanyoloknál újratöltve
Valaki közölje velük,hogy amíg a spanyol gyurcsány fletót nem zavarják el,nem lesz változás.

Magyarország már mélyebben lenne,mint Görögország, ha nincs a 2010es fordulat.

A mikulás az nem... "Egyes gyerekek félnek a piros ruhás férfitól"... Aha...

Vicces...

Amikor a kankósfaszú selejt buzi valami groteszk, nőnek látszani akaró valaminek elmaszkírozva bemegy az óvodába, hogy ott "oktasson", az nem ijesztő a gyerekek számára...csak az ősz szakállú Télapó...

Jelezném a törvényhozók felé, ha a törvény/állam nem védi meg gyerekeinket a szélsőségesektől, akkor majd a szülők megvédik őket, saját hatáskörben...szerintem nem kéne megvárni,hogy csontok törjenek és vér folyjon.

Hiánypótló eszmecsere sok igazsággal, ajánlom mindenkinek!

• Tetszik
Reactions: Nber
A mikulás az nem... "Egyes gyerekek félnek a piros ruhás férfitól"... Aha...

Vicces...

Amikor a kankósfaszú selejt buzi valami groteszk, nőnek látszani akaró valaminek elmaszkírozva bemegy az óvodába, hogy ott "oktasson", az nem ijesztő a gyerekek számára...csak az ősz szakállú Télapó...

Jelezném a törvényhozók felé, ha a törvény/állam nem védi meg gyerekeinket a szélsőségesektől, akkor majd a szülők megvédik őket, saját hatáskörben...szerintem nem kéne megvárni,hogy csontok törjenek és vér folyjon.

De!
De!
De!
:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: megazez
És még van az a bőr a pofájukon, Bennünket szégyentelen módon korrupcióval illetni. Bónusz :mi is lészen az ántikszemitizmussal? Hol a rákban festegetnek Dávid csillagokat? Párszor volt már hasonló a történelemben, mindig csúnya vége lett.

Hát, ha hazát árulnak a komcsik mindig hasonló ötletek merülnek fel... úgy látom a spanyolok sem kivételek.

Elvesztettem a fonalat. Akkor most mi is volt a haverod? Punk,vagy Sharp?
A haverom egy punk volt, aki nagyon utálta a nácikat, összekülönbözött egy skinhead gyerekkel akiről azt gondolta hogy náci! A srác meg (a veréstől tartva), azt mondta neki, hogy ő egy Sharp skinhead! (Ezt írtam az előbb is, nem értem mit nem értesz?)

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Téged ütöttek a suliban az biztos.

A haverom egy punk volt, aki nagyon utálta a nácikat, összekülönbözött egy skinhead gyerekkel akiről azt gondolta hogy náci! A srác meg (a veréstől tartva), azt mondta neki, hogy ő egy Sharp skinhead! (Ezt írtam az előbb is, nem értem mit nem értesz?)
Nézd el neki, sokat kaphatott fejre az isiben, lassabban forognak a fogaskerekek. #gonoszvigyor #ördögikacaj :D

Az iróniát nem tanítják. Azzal születni kell. Ezt ne vedd sértésnek.