Nemcsak a magyar, a török kormány tehetetlen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Erdogan hagyná , de frakció hajthatalan , meg amúgy is csak Orbán miatt csinálják , neki akarnak nyalni ezzel de amint Óbán rá bólint egyből a török is megszavazzák ... Ugye @AladeenNemcsak a magyar, a török kormány tehetetlen.
Nem akarnak jönni az F-16-osok?Nemcsak a magyar, a török kormány tehetetlen.
FordítvaErdogan hagyná , de frakció hajthatalan , meg amúgy is csak Orbán miatt csinálják , neki akarnak nyalni ezzel de amint Óbán rá bólint egyből a török is megszavazzák ... Ugye @Aladeen
Valaki közölje velük,hogy amíg a spanyol gyurcsány fletót nem zavarják el,nem lesz változás.
A mikulás az nem... "Egyes gyerekek félnek a piros ruhás férfitól"... Aha...Nem engedik be a Mikulást egy osztrák óvodába
Nem engedik be a Mikulást egy osztrák óvodábamagyarnemzet.hu
A mikulás az nem... "Egyes gyerekek félnek a piros ruhás férfitól"... Aha...
Vicces...
Amikor a kankósfaszú selejt buzi valami groteszk, nőnek látszani akaró valaminek elmaszkírozva bemegy az óvodába, hogy ott "oktasson", az nem ijesztő a gyerekek számára...csak az ősz szakállú Télapó...
Jelezném a törvényhozók felé, ha a törvény/állam nem védi meg gyerekeinket a szélsőségesektől, akkor majd a szülők megvédik őket, saját hatáskörben...szerintem nem kéne megvárni,hogy csontok törjenek és vér folyjon.
Musk helyében letiltanám a fiókjukat, mint első lépés a dezinformáció visszaszorításában.
És még van az a bőr a pofájukon, Bennünket szégyentelen módon korrupcióval illetni. Bónusz :mi is lészen az ántikszemitizmussal? Hol a rákban festegetnek Dávid csillagokat? Párszor volt már hasonló a történelemben, mindig csúnya vége lett.Óriási botrány Németországban: a szálak a Magyarországot előszeretettel bíráló Monika Hohlmeierhez vezetnek
Továbbra sincs felelőse Németországiban a koronavírus elleni védőmaszkok beszerzése körüli botránynak. A jelenleg is zajló bírósági ügyet tekintve egy, a magyar sajtóban jól ismert név is felbukkan Németország valaha volt legdrágább védőmaszkügyletében. A Bajorországot és a Német Szövetségi...hirado.hu
Igen durva koordinált canceling megy Musk ellen, nagyon sokan bontottak szerződést. Pl Apple is.
A haverom egy punk volt, aki nagyon utálta a nácikat, összekülönbözött egy skinhead gyerekkel akiről azt gondolta hogy náci! A srác meg (a veréstől tartva), azt mondta neki, hogy ő egy Sharp skinhead! (Ezt írtam az előbb is, nem értem mit nem értesz?)Elvesztettem a fonalat. Akkor most mi is volt a haverod? Punk,vagy Sharp?
Téged ütöttek a suliban az biztos.
Nézd el neki, sokat kaphatott fejre az isiben, lassabban forognak a fogaskerekek. #gonoszvigyor #ördögikacajA haverom egy punk volt, aki nagyon utálta a nácikat, összekülönbözött egy skinhead gyerekkel akiről azt gondolta hogy náci! A srác meg (a veréstől tartva), azt mondta neki, hogy ő egy Sharp skinhead! (Ezt írtam az előbb is, nem értem mit nem értesz?)
Az iróniát nem tanítják. Azzal születni kell. Ezt ne vedd sértésnek.A haverom egy punk volt, aki nagyon utálta a nácikat, összekülönbözött egy skinhead gyerekkel akiről azt gondolta hogy náci! A srác meg (a veréstől tartva), azt mondta neki, hogy ő egy Sharp skinhead! (Ezt írtam az előbb is, nem értem mit nem értesz?)