[HUN] Leopard 2

Ez a max sebesség helyes szerinted ? @Pogány Állítólag 2019 után a Leóknak módosították a "gear ratios" sebesség váltó/vagy áttételi valamit s ezért alacsonyabb a max sebességük..68~km/h ?
657021e02bc9e040755227.png

Ez a max sebesség helyes szerinted ? @Pogány Állítólag 2019 után a Leóknak módosították a "gear ratios" sebesség váltó/vagy áttételi valamit s ezért alacsonyabb a max sebességük..68~km/h ?
657021e02bc9e040755227.png
Elvileg 60 km/h-ra korlátozták a tömeg miatt az A7-nél, nagyobb indulás utáni gyorsulással. A 72 km/h az az A4 végsebessége. Gondolom Leo2 oszt jóvan alapon odaírták ezt.

Látva hogy milyen idő volt az elmúlt napokban München környékén és most nálunk, meglep hogy elindították őket... az előrejlzések szerint jövő héten még éjszakai fagy se lesz.

Elvileg 60 km/h-ra korlátozták a tömeg miatt az A7-nél, nagyobb indulás utáni gyorsulással. A 72 km/h az az A4 végsebessége. Gondolom Leo2 oszt jóvan alapon odaírták ezt.
Valahol hallottam, vagy olvastam, a megrendeléskor lehetett választani, hogy az áttétel miatt nagyobb legyen a végsebesség, vagy kisebb a végsebesség de jobban gyorsuljon. És mi az utóbbit választottuk. Ha így van logikus döntés volt.

közben Milta felhívta figyelmemet arra hogy ugyanazt a számot adták meg hosszúságnak mint szélességnek. bruh. tök figyelmetlen voltam...