Múlt idéző:
Mondjuk ki együtt, hangosan: TÉVEDTÉL
Teljes mértékben igazat adok Prigozsinnak.
Bahmut lesz a fordulópont. Amolyan modern Sztálingrád. Ha elesik ez a város, annyi az ukrán védelemnek. Morálisan összeroppannak, az oroszok pedig ezt kihasználva, megindíthatják az általános támadásukat. Egy többirányú támadást az ukránok már nem tudnának felfogni. S ha összeomlik a front, a medve azt fog tenni, amit éppen akar. Majd lesz egy két öngyilkos náci, aki Javelinekkel ki ki ugrál a bozótból, hogy aztán azokat is szépen kiiktassák.
Az sem véletlen, hogy a napokban ismét elkezdték fenyegetni Kijev városát. Szerintem egy általános ukrán zűrzavar esetén, ez lesz az első célpont.
Ettől a képlettől tartanak az atlantisták. Nem véletlen, hogy készítik a lengyeleket és románokat az ukrán bevonulásra. Közben meg izzítják a nyugati közvéleményt, ennek elfogadására.
Személy szerint Bahmut elestét március első hetére tettem. Tévedtem.
Abban azonban tartom a "pozíciómat", hogy itt lesz a fordulópont. Vagy így vagy úgy. Ha Oo. szorul ki a városból, akkor neki áll elő a cudar világ.
És többek között itt fog az is eldőlni, hogy Putyin a nyugat kezére játszik-e vagy tényleg Oo.-ért harcol. Ha Bahmut eleste után előálló helyzetet nem használja ki, és nem tolja bele az ukránokat a Dnyeperbe, vagy leállítja az orosz offenzívát, akkor egyértelmű lesz, kinek dolgozik. Majd meglátjuk.
Mondjuk ki együtt, hangosan: TÉVEDTÉL