Beszélgető

Erre csak eszperentéül tudok válaszolni drága kameradom :D : Beveheted e nemes szervemet, melyet kezemmel lengetek neked :D
Ps: Szíjjá gázt :D

Eme eszperente remek te gyerek! De bele kell-e menned ebbe? Egye-fene felelek neked te eszetlen. Eme cselekedetem lesz rettenet. Szemed teljesen eres, tested remeg mert eszed nem leled feleletre te tehetetlen tepedt. Tedd kezed kebledre, mert temetlek, nem lett neked kedves e terefere neked.

Eme eszperente remek te gyerek! De bele kell-e menned ebbe? Egye-fene felelek neked te eszetlen. Eme cselekedetem lesz rettenet. Szemed teljesen eres, tested remeg mert eszed nem leled feleletre te tehetetlen tepedt. Tedd kezed kebledre, mert temetlek, nem lett neked kedves e terefere neked.
Valahunnan olvastad :D Az enyém saját kútfőből fakadt :D De azért adom :D A "tepedt" az hogy jön ide? :D Jó...ok most nem vagyok kisportolva :D Az a rész gondolom amikor eres a szemem, valami irdatlan nagy kellemes beteljesülésre utal :D

Valahunnan olvastad :D Az enyém saját kútfőből fakadt :D De azért adom :D A "tepedt" az hogy jön ide? :D Jó...ok most nem vagyok kisportolva :D Az a rész gondolom amikor eres a szemem, valami irdatlan nagy kellemes beteljesülésre utal :D
Nem olvastam baszod. De ha nem hiszed keress rá… :D Tepedt??? hát egyrészt ugye nem vagy kisportolva, másrészt itt a sógoréknál használatos egy hasonló szó a deppert. :D Az eres részt már nem olvastam el, mert elkezdtem okádni! :D

• Vicces
Reactions: Pogány and sixtus
Töröltem az előzményeket, de komolyan kezdek elgondolkozni azon, hogy az ilyenek miatt szigorítást terjesszek-e be, túl sok hasonló, laikusságból és nulla gondolkodási hajlandóságból adódó probléma bukkan fel újabban. Valahol húzni kell egy határt a fórum színvonalát illetően.

Szerintem nem sok embernek hiányozna dudi, úgyhogy nyugodtan.

De végre rend és nyugalom lenne!
Értem mire gondolsz, de ezt nem így látom. Ha nem tetszik amit valaki ír és nem kívánsz vele bármilyen okból vitába bonyolódni akkor át kell görgetni és hagyni. Szerintem. Ha pedig beleállsz a dologba, akkor nem kell panaszkodni utána. Megint csak szerintem.

• Tetszik
Reactions: BJani
Értem mire gondolsz, de ezt nem így látom. Ha nem tetszik amit valaki ír és nem kívánsz vele bármilyen okból vitába bonyolódni akkor át kell görgetni és hagyni. Szerintem. Ha pedig beleállsz a dologba, akkor nem kell panaszkodni utána. Megint csak szerintem.

Én itt konkrétan arra gondoltam, ha mindenkit kibannolnának akkor végre rend és nyugalom lenne, de már bepörgött az okoskodás :D