Akkor menjen templomba fórumozás helyett.Szerintem erre semmi szükség amúgy ez véleményem szerint inkább hit. A hívő ember nem gondolkozi Isten létéről és érvelni sem tud/akar róla, mert hiszi, hogy van. Ez a lényege a hitnek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor menjen templomba fórumozás helyett.Szerintem erre semmi szükség amúgy ez véleményem szerint inkább hit. A hívő ember nem gondolkozi Isten létéről és érvelni sem tud/akar róla, mert hiszi, hogy van. Ez a lényege a hitnek.
Kellenek ezek az impulzusok, hogy ne veszítsd el a fókuszt. Kell ezzel szembesülni, hogy tudd reálisan látni a motivációkat.Akkor menjen templomba fórumozás helyett.
Nem az a baj, hogy végletesen szkeptikus valaki (legyen is, ilyen világot élünk) hanem, hogy ránéz egy valahol felbukkanó anyagra, amit nem ért, és azonnal elindul az alap nélküli felháborodás, az meg gyorsan terjed minden irányban. A spekulatívabb biztpol topikokban ez nem okoz annyira nagy kárt, de azért a magyar ht topikokat féltem... főleg Terminator irgalmatlan mennyiségű munkája van benne, hogy szép rendezetten követhetők a dolgok, ezt meg kellene őrizni.Szerintem erre semmi szükség amúgy ez véleményem szerint inkább hit. A hívő ember nem gondolkozi Isten létéről és érvelni sem tud/akar róla, mert hiszi, hogy van. Ez a lényege a hitnek.
Nem az a baj, hogy végletesen szkeptikus valaki (legyen is, ilyen világot élünk) hanem, hogy ránéz egy valahol felbukkanó anyagra, amit nem ért, és azonnal elindul az alap nélküli felháborodás, az meg gyorsan terjed minden irányban. A spekulatívabb biztpol topikokban ez nem okoz annyira nagy kárt, de azért a magyar ht topikokat féltem... főleg Terminator irgalmatlan mennyiségű munkája van benne, hogy szép rendezetten követhetők a dolgok, ezt meg kellene őrizni.
Erről beszélt hpasp meg molni, csak akkor mindenki hümmögött-hammogott, hogy jóvanazúgy, befér mindenki, nagy hálóval kell halászni.Töröltem az előzményeket, de komolyan kezdek elgondolkozni azon, hogy az ilyenek miatt szigorítást terjesszek-e be, túl sok hasonló, laikusságból és nulla gondolkodási hajlandóságból adódó probléma bukkan fel újabban. Valahol húzni kell egy határt a fórum színvonalát illetően.
Nem tudom pontosan eldönteni hogy ezzel most fel vagy leértékelődtemGondolom itt a végén arra gondolsz, hogy @sixtus moderátori jogokat kap! Támogatom és köszönettel elfogadom a nevében!
Szeretnék őszinte lenni, de mivel a modik is olvassák ezt a topicot, így remélem megérted, hogy az udvarias formulánál maradnék!Nem tudom pontosan eldönteni hogy ezzel most fel vagy leértékelődtem
Erre csak eszperentéül tudok válaszolni drága kameradom : Beveheted e nemes szervemet, melyet kezemmel lengetek nekedSzeretnék őszinte lenni, de mivel a modik is olvassák ezt a topicot, így remélem megérted, hogy az udvarias formulánál maradnék!
Ps. Temajom!
Erre csak eszperentéül tudok válaszolni drága kameradom : Beveheted e nemes szervemet, melyet kezemmel lengetek neked
Ps: Szíjjá gázt
Valahunnan olvastad Az enyém saját kútfőből fakadt De azért adom A "tepedt" az hogy jön ide? Jó...ok most nem vagyok kisportolva Az a rész gondolom amikor eres a szemem, valami irdatlan nagy kellemes beteljesülésre utalEme eszperente remek te gyerek! De bele kell-e menned ebbe? Egye-fene felelek neked te eszetlen. Eme cselekedetem lesz rettenet. Szemed teljesen eres, tested remeg mert eszed nem leled feleletre te tehetetlen tepedt. Tedd kezed kebledre, mert temetlek, nem lett neked kedves e terefere neked.
Nem olvastam baszod. De ha nem hiszed keress rá… Tepedt??? hát egyrészt ugye nem vagy kisportolva, másrészt itt a sógoréknál használatos egy hasonló szó a deppert. Az eres részt már nem olvastam el, mert elkezdtem okádni!Valahunnan olvastad Az enyém saját kútfőből fakadt De azért adom A "tepedt" az hogy jön ide? Jó...ok most nem vagyok kisportolva Az a rész gondolom amikor eres a szemem, valami irdatlan nagy kellemes beteljesülésre utal
Töröltem az előzményeket, de komolyan kezdek elgondolkozni azon, hogy az ilyenek miatt szigorítást terjesszek-e be, túl sok hasonló, laikusságból és nulla gondolkodási hajlandóságból adódó probléma bukkan fel újabban. Valahol húzni kell egy határt a fórum színvonalát illetően.
Szépen kiegészítik pedig egymást a mindenen kívülivel.Szerintem nem sok embernek hiányozna dudi, úgyhogy nyugodtan.
Nem hiszem, hogy ez megoldás lenne. Gondold csak végig.Szerintem nem sok embernek hiányozna dudi, úgyhogy nyugodtan.
Nem kifejezetten érte. Csak nagyjából ilyen alapon bárki kibaszható lenne. Abba inkább ne menjünk bele, hogy ki mennyire elégedett a kiszabott vagy ki nem szabott büntetésekkel…A végén még szolidaritási akció indul dudiért.
Ügyes!
Nem kifejezetten érte. Csak nagyjából ilyen alapon bárki kibaszható lenne.
Értem mire gondolsz, de ezt nem így látom. Ha nem tetszik amit valaki ír és nem kívánsz vele bármilyen okból vitába bonyolódni akkor át kell görgetni és hagyni. Szerintem. Ha pedig beleállsz a dologba, akkor nem kell panaszkodni utána. Megint csak szerintem.De végre rend és nyugalom lenne!
Neki legalább van némi szaktudása. Ideológia alapon meg valamikor az inkvizíció ítélkezett. Énértem jóval kisebb kár lennie mint egy aktív katonáért, ha a fórum szakmaiságát nézzük.Szerintem nem sok embernek hiányozna dudi, úgyhogy nyugodtan.