Humor

JNkpX7u.jpeg
Ez nem messze van Baranyában Szászvártól...Sztem régen ott fagyiztam, mikor mentem Magyarhertelendre Paks felől. @Árpicsek a szomorú fej a posztjaid alatt azért van, mert lefordulok bameg a székről....vazz, hogy honnan szeded ezt a sok pihent "szart", ha egész nap a netet bújom, akkor se jön velem ilyen szembe.... a sírás kerülget néha :D, meg olykor a dühroham :D

Ez nem messze van Baranyában Szászvártól...Sztem régen ott fagyiztam, mikor mentem Magyarhertelendre Paks felől.
Én totál abban a hitben voltam, hogy ezt csak a poén kedvéért csinálta valaki. Meg sem fordult a fejemben, hogy ez létező italmérés.

a szomorú fej a posztjaid alatt azért van, mert lefordulok bameg a székről....vazz, hogy honnan szeded ezt a sok pihent "szart", ha egész nap a netet bújom, akkor se jön velem ilyen szembe.... a sírás kerülget néha :D, meg olykor a dühroham :D
Sajnos a L’art pour l’art Társulat munkássága teljesen tönkretette a humorérzékemet. Ezen úton kérek elnézést a sok "keserűségért", amit okoznak a posztjaim. Nekem is fáj, de én élvezem. :)
(És ezek még a populárisabbak! :))

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"El LLamada" Pepsi presenta The Super Bowl 56 Half Time TRAILER OFICIAL show con Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J Blige y Kendrick Lamar llegando al Sofi Stadium en Inglewood, CA para el juego con los campeones de Cincinnati Bengal de la AFC v Los Angeles Rams de la NFC para coronar campeones de la NFL el 13 de febrero de 2022.
Snoop Dogg & Dr. Dre 0:20 - 3:15
50 Cent 3:16 - 4:39
Mary J Blige 4:41 - 7:04
Kendrick Lamar 7:05 - 9:15
Eminem 9:15 - 11:28
Snoop Dogg & Dr. Dre 12:00 - 13:40

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"El LLamada" Pepsi presenta The Super Bowl 56 Half Time TRAILER OFICIAL show con Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J Blige y Kendrick Lamar llegando al Sofi Stadium en Inglewood, CA para el juego con los campeones de Cincinnati Bengal de la AFC v Los Angeles Rams de la NFC para coronar campeones de la NFL el 13 de febrero de 2022.
Snoop Dogg & Dr. Dre 0:20 - 3:15
50 Cent 3:16 - 4:39
Mary J Blige 4:41 - 7:04
Kendrick Lamar 7:05 - 9:15
Eminem 9:15 - 11:28
Snoop Dogg & Dr. Dre 12:00 - 13:40
Azért showt kicseszettül tudnak csinálni az usankások...