Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pfff, egyszer öreganyámnak meséltem valakiről, hogy milyen borzalmas, az apja Csehszlovákiában született, az anyja a Magyar királyságban, ő meg a SZUban. Öreganyám: "Akkor sokat költöztek." Én: "Ugyanabban a városban."Én a születési helyhez itthon is Kolozsvárt írom. Ritkán tűnik fel valakinek...továbbfogom fejleszteni, Kolozsvár-Erdély-re. A Cluj-Ronánia-t nem veszi be a gyomrom...
Ugyan Cluj-Napocában születtem, de Kolozsváron fogok meghalni...szándékaim szerint.Pfff, egyszer öreganyámnak meséltem valakiről, hogy milyen borzalmas, az apja Csehszlovákiában született, az anyja a Magyar királyságban, ő meg a SZUban. Öreganyám: "Akkor sokat költöztek." Én: "Ugyanabban a városban."
Van még egy jó sztorim. Első utam Erdélyben, még gyerek voltam. Ismerősökkel mentünk, 3 család, 3 autó. Az egyik család egyik tagja helyi születésű volt. Ez persze a magyar útlevelében is szerepelt. Lemeszelt minket egy rendőr, mert zebrán előztünk biciklist. Mind a 3 autó. A helyi születésű úriember nekiállt vitázni a természetesen romány yarddal. (Többiek: de mégis mennyi a bünti? Összesen nem volt 1000 HUF a három kocsira. Na de az elv! Mi úgy gondoltuk, h a romániai születési helynek és a magyar rendszámnak szól a büntetés.) Meggyőztük, h hagyja a 'csába. Mentünk a postára büntetést befizetni. A postás szintén romány néni mondta, h a rendőr totál kettyós, a saját apját megbüntette, amikor ment kapálni, mert nem volt nála személyi.Ugyan Cluj-Napocában születtem, de Kolozsváron fogok meghalni...szándékaim szerint.
Szoktunk járni Erdélyben. Na Arad jól kifordult egykori magából, de ott volt gyógyszerész a felmenő (+Balla borászat) így útba esik. Pár éve fogytán volt az üzemanyag, hát megálltunk egy kisebb kútnál. Ott gyakran elvből sem tudnak az oláhok magyarul. Próbálom angolul, semmi. Német? Áhh. Összevakarom marginális olasz tudásom. És semmi. Ennyit a dákó kontinuitásról.Van még egy jó sztorim. Első utam Erdélyben, még gyerek voltam. Ismerősökkel mentünk, 3 család, 3 autó. Az egyik család egyik tagja helyi születésű volt. Ez persze a magyar útlevelében is szerepelt. Lemeszelt minket egy rendőr, mert zebrán előztünk biciklist. Mind a 3 autó. A helyi születésű úriember nekiállt vitázni a természetesen romány yarddal. (Többiek: de mégis mennyi a bünti? Összesen nem volt 1000 HUF a három kocsira. Na de az elv! Mi úgy gondoltuk, h a romániai születési helynek és a magyar rendszámnak szól a büntetés.) Meggyőztük, h hagyja a 'csába. Mentünk a postára büntetést befizetni. A postás szintén romány néni mondta, h a rendőr totál kettyós, a saját apját megbüntette, amikor ment kapálni, mert nem volt nála személyi.
Aztán ugyanazon az úton találkoztunk normális romány rendőrrel is, aki végigtelefonálta az összes benzinkutat, hogy hol tudunk ólommenteset tankolni a moldvai kolostorok környékén. Már porzott a tank, mire odaértünk.
Anno voltunk kint Kárpátalján és amikor belépsz akkor ki kell tölteni egy beutazási kis papírt (szó szerint kicsi), amin rajta van a név, útlevélszám, meg többek között hogy hol lesz a szállásod.Szoktunk járni Erdélyben. Na Arad jól kifordult egykori magából, de ott volt gyógyszerész a felmenő (+Balla borászat) így útba esik. Pár éve fogytán volt az üzemanyag, hát megálltunk egy kisebb kútnál. Ott gyakran elvből sem tudnak az oláhok magyarul. Próbálom angolul, semmi. Német? Áhh. Összevakarom marginális olasz tudásom. És semmi. Ennyit a dákó kontinuitásról.
A szülők nagyon fanatikusak tudnak lenni: