Biznisz iz bizniszEz meglepő - Kardigán napi szinten tömeggyilkosozza őket mostanság...
Biznisz iz bizniszEz meglepő - Kardigán napi szinten tömeggyilkosozza őket mostanság...
Akkor miért nem ad el F-35-öst az USA Kínának vagy az oroszoknak? Biztos sokat adnának értük...Biznisz iz biznisz

Szikjuriti íz szikjuritiAkkor miért nem ad el F-35-öst az USA Kínának vagy az oroszoknak? Biztos sokat adnának értük...
Ez 3-4 éves sztoriAkkor miért nem ad el F-35-öst az USA Kínának vagy az oroszoknak? Biztos sokat adnának értük...
Nem elég, hogy csicskák, még pancserok is.Nincs pénz, befuccsolt a gazdasági modell.
A Búrok.Valami afrikai országnak elvileg integráltàk már arma-ra.

Dudi Te hogy látod, milyen APC-t lenne érdemes beszerezni a jövőben? Itt most arra gondolok, hogy a jelenlegi költségtakarékos helyzetet figyelembe véve, és nem licenszre, vagy valamilyen magyar gyártmányt, aminek évekbe telik a fejlesztése, hanem ami már rendszerbe van máshol?
Folyamatban van, nem kell minden évtizedben szólni!

Szerintem most is ezt válaszolná rá...
Patria AMW 30-as toronnyal max védettséggel vagy Boxert ugyan ilyen paraméterekkel.

az utolsó boxer ajánlat is csillagászati árban volt.Amúgy 200 db Lyxnre kaptunk gyartást 200 db Boxerre meg nem? Tiszta vicc

Szóval rendelni kell még 200 lynxet, mert azt legalább magunknak gyártjukaz utolsó boxer ajánlat is csillagászati árban volt.

De ha van gyárunk hozzá miért ne lehetne utánrendelni!!!????
Én Boxerre meg a Lynxre értettem! Amúgy meg mindenki harckocsit helit akar itt venni holott egy normális teherautó flotta még asztalon sincs vagy nem tudunk róla! Abból kell csak 1500 db minimum!Hol van Hx2/3 vagy TGS gyárunk?
Ki az a "mi"? Mi vagyunk a RM? Mert, hogy neki van gyára...Amúgy meg miert ne vehetnénk Boxert van egy gyárunk le tudnánk gyártani simán!
az utolsó boxer ajánlat is csillagászati árban volt.

Én Boxerre meg a Lynxre értettem! Amúgy meg mindenki harckocsit helit akar itt venni holott egy normális teherautó flotta még asztalon sincs vagy nem tudunk róla! Abból kell csak 1500 db minimum!
A zalai gyár 49%-ban a magyar államé és az állam a legnagyobb vásárlójuk jelenleg harcjárművek terén. Szóval szerintem eléggé mienk is az a gyár.Ki az a "mi"? Mi vagyunk a RM? Mert, hogy neki van gyára...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..