én mikro vállalkozó vagyok - szerintem egy (RM minősítésű) csavart sem tudnék venni egy Lynxhez...Nemrég derült ki, hogy vállalkozol, szóval van ott pénz igazira is, csak eltitkolod @Kávé elől (nav)![]()
Persze, ez a duma a NAV felé aztán tied egész Wadiyaén mikro vállalkozó vagyok - szerintem egy (RM minősítésű) csavart sem tudnék venni egy Lynxhez...

Kicsit megnyomhatná az itteni közösség, hogy a megfelelő eredmény szülessen. Szívesen megírom a pályázatomat rá.

A viccet félretéve, még értelme is lenne, hogy megtegyenek hm-nek, szóval várom a felkérést.De ha ez bejön, akkor Pogány.....
Amúgy a humor(haditechnikai) mièrt van zárva?
Meg a visszajelzèsek ès javaslatok?
@Terminator @Busho3301 vagy valamelyik modi?

Nincs ez rohadtul túlbonyolítva?
Nagyon érdekes teszt.
Valóban nem szokványos a kötöttpályás közlekedésben a propeller.Nincs ez rohadtul túlbonyolítva?
Tomasz a légmozdonyValóban nem szokványos a kötöttpályás közlekedésben a propeller.

Valóban nem szokványos a kötöttpályás közlekedésben a propeller.

A viccet félretéve, még értelme is lenne, hogy megtegyenek hm-nek, szóval várom a felkérést.![]()
Hát akkor kénytelen leszek a százezredes rendfokozattal élni és aranyozott T-55-tel közlekedni.Szerintem szittya jobban hajt rá, esélyesebb. Ő már most vezértábornagy.

Van egy rossz híremHát akkor kénytelen leszek a százezredes rendfokozattal élni és aranyozott T-55-tel közlekedni.![]()

Százezredes!Szerintem szittya jobban hajt rá, esélyesebb. Ő már most vezértábornagy.
Ilyenje mindenkinek lehet, de T-55!?Van egy rossz hírem
![]()
Ki tudja, hogy ki van neki... Még t-72re szerelt d-20 is lehet be aranyozva nállaIlyenje mindenkinek lehet, de T-55!?

Az ukrán hírszerzés illetékes osztályán többen is kérték frontra helyezésüket, hogy kiheverjék a magyar honvédség renszámtábla hadműveletét!HeheVasember a rendszám felelős, tőle kérdezd!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..