Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 627
9 483
113
Azért mégsem helikopterrel ment, mint Rogán Tóni az esküvőre...
Ha már a helikopterezésnél tartunk. ;-)

"Kóka János úgy lett SZDSZ-es miniszter, hogy ezt a párt csak utólag hagyta jóvá. Gyurcsány Ferenc a 2004 szeptemberi interregnum alatt (Medgyessy papíron még miniszterelnök volt, de az ügyeket már Gyurcsány intézte) képtelen volt neveket kitaposni Kuncze Gáborból. Szó volt tárcacseréről, pártpolitikusról és független szakemberről is, de az SZDSZ döntésképtelennek bizonyult.

Gyurcsány is elkezdett keresni, és Bajnai Gordont választotta. Ha Bajnai akkor kötélnek áll, akkor talán teljesen másképp alakul az SZDSZ története is, de Bajnai maradt a Wallis Rt. vezérigazgatója. Maga helyett ajánlotta egyik üzletfelét, Kóka Jánost, aki éppen komoly munka nélkül volt, 32 évesen. Kóka addigra kétszer eladta az Elendert, milliárdos vagyona volt, és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége nevű szervezetet vezette.

A politikát csak állami megrendelés nyerteseként ismerte: még Magyar Bálint oktatási minisztersége alatt többször is nagy állami megbízásokat kapott a Sulinet programban."

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Ha már a helikopterezésnél tartunk. ;-)

"Kóka János úgy lett SZDSZ-es miniszter, hogy ezt a párt csak utólag hagyta jóvá. Gyurcsány Ferenc a 2004 szeptemberi interregnum alatt (Medgyessy papíron még miniszterelnök volt, de az ügyeket már Gyurcsány intézte) képtelen volt neveket kitaposni Kuncze Gáborból. Szó volt tárcacseréről, pártpolitikusról és független szakemberről is, de az SZDSZ döntésképtelennek bizonyult.

Gyurcsány is elkezdett keresni, és Bajnai Gordont választotta. Ha Bajnai akkor kötélnek áll, akkor talán teljesen másképp alakul az SZDSZ története is, de Bajnai maradt a Wallis Rt. vezérigazgatója. Maga helyett ajánlotta egyik üzletfelét, Kóka Jánost, aki éppen komoly munka nélkül volt, 32 évesen. Kóka addigra kétszer eladta az Elendert, milliárdos vagyona volt, és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége nevű szervezetet vezette.

A politikát csak állami megrendelés nyerteseként ismerte: még Magyar Bálint oktatási minisztersége alatt többször is nagy állami megbízásokat kapott a Sulinet programban."
Nem úgy volt, hogy kókának már az előtt is volt pénze, hogy "politikusnak" állt?
Rogán mi is volt előtte?

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 627
9 483
113
Nem úgy volt, hogy kókának már az előtt is volt pénze, hogy "politikusnak" állt?
Rogán mi is volt előtte?
Boritékolható volt a válasz, gondoltam is, hogy meg kellene előznöm, de hát a remény rabja vagyok mint Morgan Freeman a filmben,
igazad van, egy gazdasági zseni volt. Mit volt, azóta is!
Nem kicsit, nagyon!
Az pedig, hogy valaki bérli vagy megvásárolta azt a helikoptert, hm... kit is érdekel.

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Boritékolható volt a válasz, gondoltam is, hogy meg kellene előznöm, de hát a remény rabja vagyok mint Morgan Freeman a filmben,
igazad van, egy gazdasági zseni volt. Mit volt, azóta is!
Nem kicsit, nagyon!
Az pedig, hogy valaki bérli vagy megvásárolta azt a helikoptert, hm... kit is érdekel.
Juj, de komolyan veszed ezt a gazdagodásosdit!
Kezdhettem volna Lölőkével vagy Tiborckával is. Na, arra lenne kontra nertárs?

• Tetszik
Reactions: G__G

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 845
26 807
113
Nekem egy Swatch órám van, de 14 éves koromban hozta nevelőapám húga olaszból...elemet kellene cserélni benne, mert 15 éve áll, de nem tudom megéri e az elem árát :(
Majd küldök neked egy ilyet, hogy ne szomorkodj! Biztos értékelnék a munkahelyeden! :D

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 970
113
Majd küldök neked egy ilyet, hogy ne szomorkodj! Biztos értékelnék a munkahelyeden! :D
Asse tudnák mi ez... rendszeresen jártam be amúgy is Wiking, Totenkopf, hasonló pólókba.... egyszer megszóltak az igazgató, de mondtam h nem érdekel :D Nem tiltott jelkép...aztán lenácizott, én meg mondtam, hogy utálom ha szembe dícsérnek, mert zavarba jövök :D Úgyhogy küldöm a címet :D

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
14 856
41 326
113
Asse tudnák mi ez... rendszeresen jártam be amúgy is Wiking, Totenkopf, hasonló pólókba.... egyszer megszóltak az igazgató, de mondtam h nem érdekel :D Nem tiltott jelkép...aztán lenácizott, én meg mondtam, hogy utálom ha szembe dícsérnek, mert zavarba jövök :D Úgyhogy küldöm a címet :D
Wagneresed még nincs... :oops:

• Vicces
Reactions: Pogány

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 514
66 716
113

Ez az AZOV miatt nem hiánycikk?
Nem magam miatt, csak van egy NATO katona ismerősöm, "remek" hozzászólásokkal, miatta kérdezem :D

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 651
113
látom levágtad a lényeget: a balneologus nem bálnát szaporít, hanem a gyógyvizekkel foglalkozik. Én ezt a szar műsort élőben néztem, döltem a röhögéstől az okoskodó fejét nézve Pokorni-nak. el sem hittem, amit láttam az oktatási minisztertől.

Ne legyél már kicsinyes! Ez 20. rangú ügy. Bizonyára te sem tudsz. minden tudományágat a nevével beazonosítani. Ez nem minősíti az oktatásügyhöz való hozzáértését. Azt hiszem nálad 100-szor jobban ért hozzá. És erre én tanú vagyok, mert veled ellentétben oktatási szakemberként meg tudom ítélni.
Egyébként javította, azt nem hallottad meg!
Ostoba az, aki azt gondolja mindent tud! Remélem érted!
Te is levágtad a lényeget az általam írtakból. Pedig az fontosabb, mint a balneológia!

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
T

Törölt tag

Guest
Micsoda véletlen, hogy pont most kezdte el a mandinert érdekli, hogy fidesznyikek hánymilliós órával, táskával, cipővel járkálnak. Valahogy ezt eddig sosem vették észre. :D:D:D

Árpicsek

Well-Known Member
2016. október 7.
2 744
11 915
113
Azért egy 1.2-es óra nem akkora dolog, hogy el kellene akadni rajta. Szerintem. Hétköznapi emberek tucatja mászkál 600.000-1.5M közötti órákkal.
Nekem egy Casio Vintage órám van már vagy 7-8 éve. Azzal akkora király voltam a korombeliek között, hogy egy Breitling se vette volna fel vele a versenyt! :)
A nyolcvanas években mindenki ilyenre vágyott. Igaz, az enyém csak pittyeg, nem zenél. Akkor még nagyobb istencsászár lettem volna a 6000 Ft-os bigyóval.

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 651
113
vagy az a bújtatott munkanélküli oktató akiknek alibi szakok meg szar színvonalú vidéki nem specializált kisegyetemek vannak fenntartva. Egyelőre nem jár alapjövedelem az állami féléveket ki nem töltött embereknek...

A Debreceni Egyetem "szar színvonalú"? A Szegedi József Attila Tudományegyetem is? A soproni is? Én egyébként az első diplomámat az ELTE-n szereztem, a másodikat Debrecenben. Egyáltalán nem volt rossz egyetem.
Egyébként kikérem a vidéki egyetemek nevében, mint vidéken élő ember, hogy leszarozd őket.
Ezek után ne írj nekem semmit, nem vagyok kíváncsi rá.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 845
26 807
113
Nekem egy Casio Vintage órám van már vagy 7-8 éve. Azzal akkora király voltam a korombeliek között, hogy egy Breitling se vette volna fel vele a versenyt! :)
A nyolcvanas években mindenki ilyenre vágyott. Igaz, az enyém csak pittyeg, nem zenél. Akkor még nagyobb istencsászár lettem volna a 6000 Ft-os bigyóval.
Nekem is volt valamikor 90 körül. Számológépes. Mekkora nagy sztár volt az. :D