T
Törölt tag 1711
Guest
Legyenek személyeskedésbe hajló viták és hagyjuk elfajulni őket!
Mehh, ahhoz már nincs meg a közösség, trollkodni próbálkozók nagy része reddit tier.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Legyenek személyeskedésbe hajló viták és hagyjuk elfajulni őket!
Még mindig imádom a profilképedet. Akármit is írsz, borzasztóan szomorúvá teszi.megengedték hogy beleüljek a pzhba nagyon kényelmes
És most jön az, hogy a f@sznak írogatsz nekem dudi, ignorra teszlek.Írd meg privátban a dolgot, köszi!
Ne lázadj már, nem írok többet!Valaki tudja hogyan lehet letiltani egy "fórumtárs" privát leveleit? Lett egy rajongóm (soha a büdös életbe nem láttam bárhová is kommentelni) aki nem nagyon akarja megérteni, hogy nincs igényem a privát leveleire.
Előre is köszönöm!!!
csak az államfőváltásét tudom...Te tudod a kormányváltás dátumát?
A bajszos volt már "főnök": amikor Plagi-Pali lemondott, akkor egy darabig ő vitte ezt a feladatkört. Azt is túléltük...Amúgy most a bajszos a főnök, ha lehet választani, akkor inkább Kati néni.
Most okosítottam ki magam, automatikusan átmenetileg a mindenkori házelnök gyakorolja köztársasági elnöki jogokat.A bajszos volt már főnök: amikor Plagi-Pali lemondott, akkor egy darabig ő vitte ezt a feladatkört.
Igen tudom, de Köverének másodszor jut ez a szerep, ami azért alighanem történelmi rekord.Most okosítottam ki magam, automatikusan átmenetileg a mindenkori házelnök gyakorolja köztársasági elnöki jogokat.
olvasd el azt, amit az illető írt."A kegyelmet kapott igazgatóhelyettes nem méltó a pedagógusi pályára, mert bár ő nem követett el pedofil bűncselekményt, de megpróbálta pedagógusi tekintélyével visszaélve eltussolni az ügyet."
Szerintem úgy ítélték meg, hogy ha elkezd Novák magyarázkodni, akkor folyamatosan lebegtetve lett volna akár több hétig a téma.@BigTony Annyit hozzátennék, h Orbán a Szájer-ügyből is kijött, illetve a háború kitörésénél is azt hittük, h kész, pont a választások előtt, ekkora pofon..
De tény, h támadható ügy, nagyon jól felépítve, Novák és Varga is hibáztak, h nem indokolták meg, és a jobbos sajtó is elbaszta.
A szájer-ügy is támadás volt. Mindenki tudta vagy 20 éve, hogy Szájer szakállasbácsi. Brüsszelben ráadásul ez nem ciki, hanem dicsőség. A majd 800 EP képviselőből vajon hány ilyet lehetne találni?@BigTony Annyit hozzátennék, h Orbán a Szájer-ügyből is kijött, illetve a háború kitörésénél is azt hittük, h kész, pont a választások előtt, ekkora pofon..
De tény, h támadható ügy, nagyon jól felépítve, Novák és Varga is hibáztak, h nem indokolták meg, és a jobbos sajtó is elbaszta.
Neked is azt ajánlom, hogy mielőtt ilyet kijelentesz, hogy
olvasd el azt, amit az illető írt.
Ott volt az mszps a cigiskartonokkal a kocsijában.. Ő nem tudta, hogy került oda.. (jó, mondjuk ott meg sejthető az szbu-s szál) Szájer is mondhatta volna, h ő egy bridzspartira ment, ő lepődött meg a legjobban, amikor elkezdték ledobálni a ruháikat..A szájer-ügy is támadás volt. Mindenki tudta vagy 20 éve, hogy Szájer szakállasbácsi. Brüsszelben ráadásul ez nem ciki, hanem dicsőség. A majd 800 EP képviselőből vajon hány ilyet lehetne találni?
Az is politikai támadás volt, nem véletlen mentek pont arra a drogos buzipartira, mert biztos volt vagy 20 másik abban az időpontban Brüsszelben.
1 éve kapott kegyelmet a csávó. És a leírásból látszik, hogy az Origo anno felült az RTL bulvárvonatára, mert az volt ráírva, PEDOFIL.
Szerencsétlennek azért kellet sittre mennie, mert kellett mutatni, hogy na nálunk lecsapnak a pedofilokra, meg azokra, akik segítik őket.
Ahhoz, hogy ebből az ügyből ennyi idő után 2 ilyen buktát lehessen aratni, legalább olyan komoly nyugati titkosszolgálati munka kellett, mint Dezső András cikkéhez, és KGBéla le/megbuktatásához.