Mivel nyelvész, orientalist így valóban sok nyelven beszél.Én Maróth Miklóst nem tartom rossz jelöltnek. Nem annyira ismert, komoly tudós. Több előadását meghallgattam, szuper jók voltak. A kérdés, amit nem tudok, de tájékozódom: támadható-e a múltjával, politikusi "tehetsége" milyen. Úgy emlékszem több nyelven, talán 9 nyelven beszél.
Ő is egy báb lesz, de legalább nem karrier politikus amitől kicsit emészthetőbb
Bobot senki nem szereteti szinte Honvédségnél, pont azért is drukkolok hogy elnök legyen mert hamarább megszabadulunk tőle.Ez a Bobo nekem nem sokat mutatott eddig. Katonaságon belül kit választanának? Én a volt miniszterek megszólalásaitól nem voltam elragadtatva, de ez egy abszolút laikus és kívülálló véleménye. Lehet, hogy olyan pozitívumaik voltak, amiket én a partvonalról nem láthatok.
Fontos: az állomány elfogadása meglegyen.
Állítólag nagyon rossz tárgyaló, de ragaszkodik hozzá hogy mégis ő tárgyaljon le sok mindent. Részben emiatt is csúsznak egyes beszerzések a pletykák szerint. Ez általa levezényelt kirúgási hullám és a gyerekes huszárkodós dilije sem teszi népszerűvé.
Szóval jó lenne ha máshol rontaná a levegőt: a közti elnök lényegében súlytalan díszfigura - ott kevesebb problémát okozna remélhetőleg. Visszamehetne strómannak is: abban talán jó volt.