Mivel nyelvész, orientalist így valóban sok nyelven beszél.
Ő is egy báb lesz, de legalább nem karrier politikus amitől kicsit emészthetőbb
Bobot senki nem szereteti szinte Honvédségnél, pont azért is drukkolok hogy elnök legyen mert hamarább megszabadulunk tőle.
Állítólag nagyon rossz tárgyaló, de ragaszkodik hozzá hogy mégis ő tárgyaljon le sok mindent. Részben emiatt is csúsznak egyes beszerzések a pletykák szerint. Ez általa levezényelt kirúgási hullám és a gyerekes huszárkodós dilije sem teszi népszerűvé.
Szóval jó lenne ha máshol rontaná a levegőt: a közti elnök lényegében súlytalan díszfigura - ott kevesebb problémát okozna remélhetőleg. Visszamehetne strómannak is: abban talán jó volt.
Én soha életemben nem láttam, nem sokat tudok róla. Néhányszor láttam megjelenni, talán beszélni is. Van egy felületes benyomásom róla, mert attól senki nem tud elvonatkoztatni, hogy valahogyan ne viszonyuljon akár csak egy felületes kapcsolatban is.
Nekem egy nagyarcú, beképzelt alaknak látszott, nem igazán értettem, miért ő lett a honvédelmi miniszter. Mindig az volt az elvem, hogy a legjobb, ha a vezető a tágabb kollektívából kerül ki, aki ismeri annak a terültnek a legkisebb feladatkörét is. Vannak kivételek, de az lutri. Az oktatási törvény szerint csak pedagógus végzettségű lehet igazgató, illetve egy meghatározott tartamú oktatási tevékenység megléte is követelmény.