Oerlikon Skyranger (Rheinmetall)

Tehát 19 jármű kerül 650 millióba. 34 millió/darab?
Ez bőven Leopard2A8 árban van.

Az világos hogy ebben van némi fejlesztés meg egyéb eszköz, de akkor is! A széria járgány 20-30 millió között lehet a végén!
Szokták itt mondani hogy Boxer Lynx árban van nagyjából szóval a mi Skyrangerünk is simán több lesz mint 20 millió/darab. Kemény!
Meg mindig valthatnank felpofozott hadznalt Gepardra....Joval olcsobb lenne,es ugyan azt tudja.

Ezért tapsoljunk majd mikor bejelentik és örüljünk annak a mennyiségnek amennyi lesz nekünk
Eléggé minimum mennyiség lesz az. Egyre inkább kellene egy olcsóbb rcwsen alapuló alternatíva illetve kiegészítő. 30x113mm gepagyúval meg 2-4 rakétával török 4x4 alvazon.

• Tetszik
Reactions: alfa74
Nem láttad a fényképet,mit betettem?Uj radar,tuzvezeto tendszer, rakéták.MODERNIZACIO!!!!
Árcetlit le hagytad róla még azt hogy már minden Gepard az ukranoknal van. Mindig fogsz egy baromi régi projektet vagy ötletet és úgy adod elő mintha az ma is egy reális opció lenne!
Továbbá 30mm kell nekünk mert a Lynxen is ez van.

• Tetszik
Reactions: Catles
megmondom szerintem mi lenne a megoldás.
olcsó venom 30 mm programozott rcws olcs programozható 40 mm es rcws ekkel kiegészíteni a közellégvédelmet.

a gepárd amúgy is kb egy parancsnoki jármű BMS rendszeren keresztűl át kell tudnia tolni az infót más járműveknek.

ezzel a probléma megoldva. tudom kisebb a hatótáv (nem egy kupacba kell tenni őket mivel nem kábeles az információ átadás így ez nem lehet probléma.)

Árcetlit le hagytad róla még azt hogy már minden Gepard az ukranoknal van. Mindig fogsz egy baromi régi projektet vagy ötletet és úgy adod elő mintha az ma is egy reális opció lenne!
Továbbá 30mm kell nekünk mert a Lynxen is ez van.
Keresd ki az arcetlit.En telorol ki nem keresem.De bizron joval olcsobb,mint a Skyranger.
Slika 23x152 loszeret se hasznalta nalunk egy gyalogsagi jarhany se.
Egyabkent meg nem is artana atternunk a 35/50 milis IFV fofegyver szabvanyra.Lassan indulni fog a Manual sorozatgyartasa... .

Keresd ki az arcetlit.En telorol ki nem keresem.De bizron joval olcsobb,mint a Skyranger.
Slika 23x152 loszeret se hasznalta nalunk egy gyalogsagi jarhany se.
Egyabkent meg nem is artana atternunk a 35/50 milis IFV fofegyver szabvanyra.Lassan indulni fog a Manual sorozatgyartasa... .
Ez a kaliber vonat már rég elment.