Informatika

Nem tudom, hogy mit sikerült a kommentedbe tenni, de nem látni, és még az idézés sem működik az egész kommentre! Ilyet sem láttam még ezen a csuda kommentmotoron :D

Ok, az 55 nem tudom mi, de ha jól értem a firefox 122, az jó.

1. nézd meg üres firefox profillal mi történik.
mkdir asdf
firefox -profile asdf

Amúgy nem ismerem a mintet, az is valami ubuntu féle, nemde? (bár ahogy nézem flatpak van, nem snap)

Ubuntun így lehet (ott snap-et tolják, és annak az izolációja van, hogy bezavar ebbe-abba):

Egy teljes energizálással egybekötött aurasebészetet szerintem valami mint fórumon kérj. Vagy a hup-on.
Addig is pattints fel egy chromeot szerintem.

Ok, az 55 nem tudom mi, te kérdezted, hogy hanyas vagyok.... de ha jól értem a firefox 122, az jó.

1. nézd meg üres firefox profillal mi történik. Ezt hogy???

Amúgy nem ismerem a mintet, az is valami ubuntu féle, nemde? (bár ahogy nézem flatpak van, nem snap)

Ubuntun így lehet (ott snap-et tolják, és annak az izolációja van, hogy bezavar ebbe-abba):

Egy teljes energizálással egybekötött aurasebészetet szerintem valami mint fórumon kérj. Vagy a hup-on.
Addig is pattints fel egy chromeot szerintem.
Króm nélkülnem lehetne?

Technikai kérdést tennék most fel hirtelen: Miután már 10 Pergőtűz adás megszületett, kezd fogyni a hely a merevlemezemen és elkezdeném kipakolni külső tárolóra az eddig megjelent epizódokat. Az a kérdésem, hogy melyik érné meg jobban, külső merevlemez vagy külső SSD és azon belül is milyen modell? Mert pl a régi fotókat merevlemezen tárolom, de egy örökkévalóság mg átmásolja azokat oda. Olyan 1 TB méretben gondolkodok, az egy ideig elég lesz fixen

Technikai kérdést tennék most fel hirtelen: Miután már 10 Pergőtűz adás megszületett, kezd fogyni a hely a merevlemezemen és elkezdeném kipakolni külső tárolóra az eddig megjelent epizódokat. Az a kérdésem, hogy melyik érné meg jobban, külső merevlemez vagy külső SSD és azon belül is milyen modell? Mert pl a régi fotókat merevlemezen tárolom, de egy örökkévalóság mg átmásolja azokat oda. Olyan 1 TB méretben gondolkodok, az egy ideig elég lesz fixen
A felhasználástól függ, hogy mi a jó választás.
"Forgós" lemezeket akkor rérdemes ha sok(több terrebájt) adatot szeretnél tárolni... itt a méret a lényegf.
A legtöbb külső adattároló már SSD... ez általában gyorsabb.

https://kulso-ssd-meghajto.arukereso.hu/
Nem igazán tudsz tévedni... a kingston; samsung jó... válaszd ami méretben megfelel számodra. A sebesség nem feltétlen szempont... 500mb\s fellett ... csak tárolásra.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Ez most vicc, vagy komoly??????
Feltettem kérdéseket, amikre a válaszok közelebb vihettek volna egy megoldáshoz. Adtam alternatív lehetőséget. Útmutatást adtam hozzájuk. Azokra semmi reakció, csak lehetne-e amúgy.

Mindig elfelejtem, hogy ha számítógépes segítséget ad valaki ingyen, akkor a dolog hamar átmegy követelőző koldus tempóba a laikusok/segítségkérők részéről.

ui: Bár most megnézve megint az idézetbe válaszoltál, és erre annyit tudok mondani, hogy leírtam, hogy hogy... Kezdésnek tanuld meg a fórummotort használni.

Újabban ha megnyitok egy topikot az azon lévő youtube videók maguktól elindulnak, akár több is. Ezt hol lehet kikapcsolni?

Na, sikerült kikapcsolni (Chrome böngésző). Értelemszerűen a beállítások magyar Chrome-ban magyarul vannak. Ez esetben az "Aktív eszközhasználat"-ot kellett letiltani.