egy jó kiadós butplug.
Most azzal meg mi bajod??

az Eurofighter, meg a Typhoon
Az ugyan az.
De mit mond az az adat, amikor már a szállításnál olyan csomagot raktak össze, amikor a 70 gépre rendeltek 48db tartalék hajtóművet. És gondolom, hogy ezt nem saját ötletből tették, hanem az oroszok ilyen arányokat javasoltak nekik.
Az RD-33 élettartam legendásan szar, ez nem is titok. Kialakításából fakadóan utánégetővel még szarabb.
Hogy teljes legyen a történet, a h.művek szervízciklusa nincs szinkronban a sárkányéval. - legjobb tudomásom szerint
itthon Vári Gyuláék
Vágtam is volna ki az egész bagázst, mint macskát szarni, aztán örüljenek, hogy megússzák a hadbíróságot.
A hazai felújítás nem sikerült olyan faszán...
Erre mikor visszatért a szolgálatba a típus, szinte azonnal újabb repülés közbeni meghibásodás követte.
Nem véletlen, hogy nem szokás ilyen dolgokat csak úgy bütykölgetni.
Azt egyébként simán el tudom képzelni, hogy vagy egyből ugrottak már mindenre, vagy megoldották, hogy legyen hiba. Mindegy, csak szabaduljanak.
nem szokott kelleni hajtóműveket folyamatosan kell ki-be pakolgatni, nem bevásárlószatyor az
Az RD-33 élettartam legendásan szar, ez nem is titok. Kialakításából fakadóan utánégetővel még szarabb.
Hogy teljes legyen a történet, a h.művek szervízciklusa nincs szinkronban a sárkányéval. - legjobb tudomásom szerint
a lengyelek akarták üzemeltetni a típust — ellentétben velünk — és ez az akarat azért hozott valamiféle eredményt is.
Nem is értem, hogy miért nem az öri-bari Ukrajnába vitték őket.
De pl hogy a pótalkatrész már nem jött adósságrendezés fejében, csak dollárért, az azért okozott pár kigúvadt szemet.
Vadbarmok. Ezeket is rács mögötti kenyér-víz diétára fognám a hátralévőkben.