[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Csak nehogy kiderüljön, hogy valami nyugati érdekeltség tette el láb alól Navalníj-t, mert alapvetően nekik volt rá okuk, több is. Akkor a részetekről menne a szokásos lapítás, meg terelés.

Hát ha ők be tudnak jutni a legelzártabb orosz büntetés-végrehajtási intézménybe is, az elég kellemetlen tény az oroszoknak, ha így volt (igaz az ukránok szerint ők majdnem kiszabadították, csak apróságokon bukott el a dolog).
Nézd, ha Budanov és Nariskin egyetért valamiben (Navalnij természetes halált halt), akkor talán még az is lehet, hogy így volt.

Miért lenne kellemetlen, hogy egy büntetés végrehajtási intézetbe be tudnak jutni. Még a maffia is bármikor be tud jutni, nem egy nyugati szolgálat.
Robur, én magyar vagyok, minek mennék harcolni két idegen ország balhéjába, de úgy tudom, hogy Te ukrán vagy, ráadásul a másik oldalról. Azért teljesen más a leányzó fekvése. Ellened bármikor bevállalnám, ha ellenünk jönnél. Ti sokkal közelebb vagytok a sarló/kalapácshoz, mint az oroszok.

Talán nézz utána mondjuk Richard Baer-nek, ki volt és miért kellett hirtelen meghalnia. Ja meg tájékozódj, hogy a nemkommunistabalosliberális antifa hány afd-s politikust vert nyomorékra mostanában. Ja, az az antifa akikkel a jelen kormány vonulgat.

Nyilvánvalóan a szélbalos antifák pont olyan agresszív idiótak mint a szélsőjobbosok, ebben igazad van.

Ezért nincs is olyan nép h ukrán ?

De, kialakult egy ukrán nemzettudat. Ezért Putyin a lengyeleket és az OMM-et hibáztatta.

"Olvass vissza" mi a téma.
De en eleg mizantróp vagyok, abszolult nem szimpi ez a breivik gyerek.

Jó, nem az ilyenekre gondoltam, mint ő meg a tarrant csávó. Ők egyébként is magányos eszelősök.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
A világ országai egy oroszországi terrortámadásra figyelmeztetnek

Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Svédország, Dél-Korea, Észtország, Ausztrália, Németország, Lettország vagy Kanada. Mindezek az országok pénteken egymás után figyelmeztettek a következő 48 órára egy esetleges oroszországi terrortámadás ellen. Azt azonban senki nem mondta meg, hogy milyen formában kell történnie. Az orosz FSZB azonban csütörtökön bejelentette, hogy lövöldözésben megölte az Iszlám Állam fegyvereseit, akik terrortámadást terveztek egy moszkvai zsinagóga ellen. Később a moszkvai cseh nagykövetség is kiadta a figyelmeztetését.

• Hűha
  • Szomorú
Reactions: Kim Philby and enzo
Hát ha neked semmi bajod a romania mare/aur esetleg az azov vonallal az te dolgod, de nekem biz nem szimpatikusak !
Hát nézd, ez egy olyan dolog, hogy szeretni sosem fogom őket és ez igen finom megfogalmazás, de érteni értem. Támogatni viszont soha nem fogom őket, ellentétben a hazai, magyar megfelelőikkel.

Ugyanakkor az antifás, sohatöbbézős nyugat teljes erejéből megtolta őket, tagadva közben szinte a létezésüket is Azov, Kraken fronton, míg a feltörő Aur valahogy szintén nem váltott ki hisztikézős vergődést ugyanezen nyugatból, sőt, pont a napokban nyálazták körbe Romániát, hogy mennyire kiválóan európai.

"Olvass vissza" mi a téma.
De en eleg mizantróp vagyok, abszolult nem szimpi ez a breivik gyerek.
Breivik nem egy folyamatos, támogatott terrorkeretállomány, mint egy antifa. A tettei után nem vonulgatott vele az amúgy a saját normális lakosságát nácicsürhézni képes államvezetés mint az antifával.

Breivik az egyszeri lépés volt, oda csapott, ahol a legjobban fáj a vonulgatós antifás rendszerek láncának, a jövőjükre, ha úgy tetszik, az antifa felhasználói bázisának következő generációjára. A tünete az egyoldalú terrorlegényes rendszer elleni érzésnek, ha úgy tetszik megelőzve a korát, mert ahogy feszítik a húrt marxistaliberálisék még, úgy fognak új Breivikek feltűnni.

Minimum húsz robbanás a taranrogi Beriev gyárban:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Robur
"Medvegyev: Joe Biden az Egyesült Államok szégyene
„Joe Biden amerikai elnöknek nem kellett volna megemlítenie elődjét, Franklin Rooseveltet, mert Roosevelttel ellentétben ő csak szégyent hoz az Egyesült Államokra” – mondta Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese az amerikai elnök évértékelő beszédére reagálva.

Évértékelő beszédében Joe Biden Franklink Delano Roosevelthez hasonlította magát. Ez olyan is-is összehasonlítás. Nyilvánvalóan nem az ő javára. Ő az Egyesült Államok szégyene!

– írta Medvegyev az X-en.

Dmitrij Medvegyev rámutatott, hogy bár a 32. amerikai elnök egy kerekesszékes, gyengélkedő ember volt, „ő emelte ki Amerikát a válságból, míg Biden egy „őrült, szellemi fogyatékos egyén, aki azt tűzte ki célul, hogy az emberiséget a pokolba rántsa”.

Ráadásul – folytatta a tisztviselő – Roosevelt a szövetségesekkel, köztük a Szovjetunióval együtt harcolt a békéért, míg „Biden aktívan és kitartóan próbálja kirobbantani a harmadik világháborút”.

Végül, Roosevelt „a fasiszták ellen harcolt, Biden viszont értük harcol” – zárta bejegyzését Medvegyev a TASZSZ beszámolója szerint."