A háború már 2014-ben elkezdődött, az oroszok csak magasabb fokozatba kapcsoltak 2022-ben. Ennyi. Folyt. köv. A jelenlegi Ukrajna meg csak vergődik a hányadékában, Te miért nem mész a frontra harcolni?A háborút az oroszok kezdték. Ennyi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A háború már 2014-ben elkezdődött, az oroszok csak magasabb fokozatba kapcsoltak 2022-ben. Ennyi. Folyt. köv. A jelenlegi Ukrajna meg csak vergődik a hányadékában, Te miért nem mész a frontra harcolni?A háborút az oroszok kezdték. Ennyi.
Én ugyanezt kérdezhetném az oroszszoponcoktól, hogy miért nem rohamoznak putykó hős seregében sarló kalapácsos zászlók alatt.A háború már 2014-ben elkezdődött, az oroszok csak magasabb fokozatba kapcsoltak 2022-ben. Ennyi. Folyt. köv. A jelenlegi Ukrajna meg csak vergődik a hányadékában, Te miért nem mész a frontra harcolni?
Haider....Keletenígy működik a cancel culture.
Csak nehogy kiderüljön, hogy valami nyugati érdekeltség tette el láb alól Navalníj-t, mert alapvetően nekik volt rá okuk, több is. Akkor a részetekről menne a szokásos lapítás, meg terelés.
Kérdezd Victoria-t.Ja, csak ezt ideje lenne bizonyítani.
Talán nézz utána mondjuk Richard Baer-nek, ki volt és miért kellett hirtelen meghalnia. Ja meg tájékozódj, hogy a nemkommunistabalosliberális antifa hány afd-s politikust vert nyomorékra mostanában. Ja, az az antifa akikkel a jelen kormány vonulgat.
Nyilvánvalóan a szélbalos antifák pont olyan agresszív idiótak mint a szélsőjobbosok, ebben igazad van.
2014. év elején Európa földrajzi közepén egy demokratikusan megválasztott kormányt egy nyugati nagyhatalom puccsot szervezve megdöntött.
A háború így kezdődött.
Talán nézz utána mondjuk Richard Baer-nek, ki volt és miért kellett hirtelen meghalnia
A másodikraMelyikre gondolsz az amerikai író vagy a commandant of auschwitz concentration camp ?
Erre nem lesz válaszuk. De tudod, a szélsőjobb a legnagyobb fenyegetés...Nem tudom, hány politikust vertek mostanában nyomorékra szélsőjobbosok?
Erre nem lesz válaszuk. De tudod, a szélsőjobb a legnagyobb fenyegetés...
Nem tudom, hány politikust vertek mostanában nyomorékra szélsőjobbosok?
Ezért nincs is olyan nép h ukrán ?
"Olvass vissza" mi a téma.
De en eleg mizantróp vagyok, abszolult nem szimpi ez a breivik gyerek.
Michelle Rivasi?Pont egy AfDst megmérgeztek nemrég. Mi is történt a máltai újságírónővel? Pim Fortuynnel? Miért is áll Gert Wilders állandó rendőri védelem alatt?
Hát nézd, ez egy olyan dolog, hogy szeretni sosem fogom őket és ez igen finom megfogalmazás, de érteni értem. Támogatni viszont soha nem fogom őket, ellentétben a hazai, magyar megfelelőikkel.Hát ha neked semmi bajod a romania mare/aur esetleg az azov vonallal az te dolgod, de nekem biz nem szimpatikusak !
Breivik nem egy folyamatos, támogatott terrorkeretállomány, mint egy antifa. A tettei után nem vonulgatott vele az amúgy a saját normális lakosságát nácicsürhézni képes államvezetés mint az antifával."Olvass vissza" mi a téma.
De en eleg mizantróp vagyok, abszolult nem szimpi ez a breivik gyerek.