Hegylakónak:
Mire gondolok? Arra amit irtam.
A legtöbb szagértő a biztonságpolitikában garázdálkodik, ahol lehet dumálni, összvissza beszélni,fröcsögni.
Szabó minden szóért küzd, hogy azt mondja, fejezze ki pontosan amit gondol. Informáltsága magasan a többi felett van. Szorosan marad annál, amihez ért. Kiss Benedeknél néha felvillan a tudás, de csak középkeleti témáknál.Máshoz nem ért valójában. Nográdi mindegy mit végzett, egy szélhámos, akit nem lehet pár alkalomnál többször meghallgatni,mert csak azt hozza már rég, amit a médiában olvas, hallgat. És 10 könyvből ir egy 11-iket.De ügyesen meglovagolja a jelenlegi krizist. Vukics gyakran hagyja magát elragadtatni, hogy arról beszéljen, amihez nem ért. Somkuti (és sok másik...) kb azt a szintet hozza, amit én is
(és itt sokan...) hoznának, mint hobby érdeklődő. Sokan túl sokat szerepelnek, anélkül, hogy lenne elég mondanivalójuk. Castelnél nyilvánvaló a tudás, képzettség, de stilusa akármennyire is szórakoztató, idővel nekem fárasztó.Kimondhat azonban dolgokat, amit mások nem. Persze mindenki a széles tömegekhez szól, nem az itt fórumozók többségéhez. Stier tudása abban, amiről beszél, ir óriási.Jobban ir, mint beszél.
És hogy nyuggert ne felejtsem el:Szerencsére technikai témákkal foglalkozik, nyilvánvaló, hogy a pontosságra nagy hangsúlyt fektet, ami szerintem jó. És a kezdetek óta lényegesen fejlődött, szerintem. (És neki van a legjobb kulisszája. Az a lámpa, az a fal!

)
Gyorsan, röviden, szubjektive ennyi, ha már rákérdeztél.
Jó még szerintem az a volt kinai nagykövet (?) akinek a neve nem ugrik be. Eszembe nem jutna egy közönségtalálkozóra elmenni. Még Castellel sem.
Összességében persze lehet, hogy én (és mások is...) kezdik megszokni, megunni a háborút és a nemzetközi helyzetet. Bár az életünkkel, exisztenciánkkal játszanak a minden felelősségtudat nélküli politikusok, nem tudunk ellenük semmit csinálni, mert nagyon jól működik a média szakadatlan agymosása ebben a témában is.
Különben is:Süt a nap, itt a tavasz (nyár?), illatos a kávé...