Somkuti:
Tarjányi:
más
erre emlékeztek még?
Tarjányi:
más
erre emlékeztek még?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez is mutatja, hogy a reklám marketing mindennél fontosabb...Ilyen nincs, ez tuti orosz propaganda!
Ha nem, az már tényleg a világ szégyene! Ki kell menteni a hadszíntéren az Abramseket a HARCBÓL?!! Ez nem lehet igaz...
Szerintem belülről omlana össze aztán egy zavarosabb időszak és némi szeparatizmus után kitermelne az orosz társadalom egy új putyint,.Egyszerűen. Ha Oroszország veszítene, ugyanaz történne vele , mint Ukrajnával a Majdani Forradalmi Játékok után, elkezdődne a Nyugat általi "privatizációja" először a politikai irányítás megszerzése, utána a gazdaságának potom pénzért való felvásárlására, darabokra szedése a "zsákmányoló" multik részére.. Megszünne létezni mint Oroszország.
Így lehetne még néhány évszázaddal kitolni a "fenntartható" fejlődés ábrándját - míg ott is fogyóban nem lesznek a természeti erőforrások.. Utána már a 2 Sarkvidék marad gazdasági meghódításra, azok azonban kevésbé "zsíros" falatok gazdaságilag..
Ezt kik csinálták? Jóskapista felhasználó vagy nyugati országok vezetői?Miről beszélsz ember???? Számtalan kívánalom jelent meg a nyugat részéről, térképek és kijelentések 100ai, hogy hogy kellene felosztani az OF-ótMegint mit tagadsz???? Visszatérve a soroljuk fel a településeket vasárnaptól, arra nem reagáltál nyuszika
Tettem hozzá még párat, de ma éjjel lehet bővül
Ilyenkor ezeket miért skippeled???
Jah mert a tényekkel a vágyálom narratívád sem tud ellent mondani
(jó tudom budik voltak) (ja és nem ér azzal jönni hogy "forrás"...ezer van belőle, ott a net... tudod használni, mert ide is serényen írogatod az álmaid...
Én ezt nem állítottam, megint nem velem vitatkozol.Én nem büszkélkedtem semmivel, de Te viszont tényleg egy rohadt nagy paralell dimenzióban létezel, ha 2 év után csak 3 falu jut eszedbe amit az ukránok elbuktak, tényleg csak ennyit buktak meszes?
Itt már csak személyeskedésre telet.Hagy kérdezzem már meg, hogy te amúgy egy szatyorban laksz és azért nincs fogalmad a téged körülvevő világról, eseményekről ? Mert ha igen akkor én kérek elnézést!
Vagy ennyire korlátolt vagy és úgy irkálsz rendszeresen valóságtagadó faszságokat, hogy annak még Rácz András is csodájára járna..
esetleg szándékos topicrombolás a célod a flameléssel ?
Mindezt azután hogy az eddigi legnagyobb hiány volt ukrán oldalon fegyverekből. Egy jó ideig ilyen nem lesz. Ez nem stratégiai eredmény, csak taktikai.Érdemesebb úgy nézni a dolgot -demkó oldalán olvastam az adatokat- a most elfoglalt ocseretine(?) helység 20 km avdijivkától. Szóval továbbra sem egy blitzkrieg, de a korábbi ütemhez képest nagyon megszaladt a muszka.
Akkor ssapás lesz a frankfurti pályaudvarra?Mint tudjuk a kosz, a hajléktalanok, drogosok, graffitik a szabadság velejárói.![]()
Az NKE-ről elküldték.Azért itt jegyezzük meg, hogy ez rendkívül súlyos problémákat vet fel a magyar felsőoktatással kapcsolatban. Nem az, hogy a csávó diplomát kapott és oktató lett, hanem az, hogy azóta nem b'szták ki mindenhonnan: nem a Big Brotherben szerepel (bár az is kínos lenne, de kimagyarázható), hanem komolyan beszél. Baromságokat. Ez nem véleményszabadság kérdése, hanem pont az az eset, hogy egy orvostól is elfogadhatatlan, hogy egy infarktusra azt mondja, hogy "szedj rá tyúkszart, attól majd meggyógyulsz".
Nem csoda. De a Corvinusról még mindig nem. De talán még a PPKE-hez is van köze.Az NKE-ről elküldték.
Vajon a challengerek is a drón mentes időkre várnak? Az abramsok után a leopárdokat is eldugják majd? Meglátjuk.Ilyen nincs, ez tuti orosz propaganda!
Ha nem, az már tényleg a világ szégyene! Ki kell menteni a hadszíntéren az Abramseket a HARCBÓL?!! Ez nem lehet igaz...
de most ha dugva kell tartani mindent akkor mi értelme a nyugati game-changer tyekhnyikának??? Nálunk annak idején a harapós kutyára mondta a szomszéd mikor átjött hogy "tartsd dugva a kutyádat" érthette mindenki aki akartaVajon a challengerek is a drón mentes időkre várnak? Az abramsok után a leopárdokat is eldugják majd? Meglátjuk.
Olyan már sosem lesz a történelemben. Lassan a kérdés az, hogy a tankoknak jelen formájukban van-e létjogosultságuk a modern harcmezőn...Vajon a challengerek is a drón mentes időkre várnak?
Vajon a challengerek is a drón mentes időkre várnak? Az abramsok után a leopárdokat is eldugják majd? Meglátjuk.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..