Top komment!!!!
 Én is szoktam ilyet csinálni...néha...
 Én is szoktam ilyet csinálni...néha...Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Top komment!!!!
 Én is szoktam ilyet csinálni...néha...
 Én is szoktam ilyet csinálni...néha...Köszi!Igen én is úgy gondolom sikerült megragadnom a lényeget.A jövőbe láttamTop komment!!!!Én is szoktam ilyet csinálni...néha...

Ha valakinek kell a kommentjébe nyugodtan  idézheti
Ha valakinek kell a kommentjébe nyugodtan  idézheti
Az ilyen tartalmas kommenteken legalább lehet elmélkedni!Top komment!!!!Én is szoktam ilyet csinálni...néha...
Na szotyi van Oryx fanok?Castel könnycseppjei:
Katonai szakértő az Oryx eltűnéséről: szakadék tátongott a harctéri valóság és az adatbázis adatai között
Avagy, minden szentnek maga felé hajlik a keze, míg le nem viszi egy lövedék.

t.me

t.me
				 t.me

t.me
				 t.me

t.me

t.me

t.me
				 Herszon irányban az ukrán fegyveres erők főparancsnoka, Szirszkij arról számolt be, hogy a Dnyeper folyó árterében lévő Nesztriga szigetén átvette az irányítást . A helyzet oka a sziget elhelyezkedésében (közelebb van az ellenség partjához) és taktikai jelentőségében rejlik - a szigeteken ellenakciók folynak, és az a tény, hogy ezt a szigetet egy kis gyalogsági csoport „tartja” , 7-8 ember nem jelent semmit. Sötétedéskor információ érkezett arról, hogy az Ukrán Fegyveres Erők egy csoportja a szigeten megsemmisült. A kölcsönös tüzérségi lövedékek és dróncsapások folytatódnak ez irányba. Dneprjany faluban két civil vesztette életét az ukrán fegyveres erők aknavetős lövedékei miatt.
Herszon irányban az ukrán fegyveres erők főparancsnoka, Szirszkij arról számolt be, hogy a Dnyeper folyó árterében lévő Nesztriga szigetén átvette az irányítást . A helyzet oka a sziget elhelyezkedésében (közelebb van az ellenség partjához) és taktikai jelentőségében rejlik - a szigeteken ellenakciók folynak, és az a tény, hogy ezt a szigetet egy kis gyalogsági csoport „tartja” , 7-8 ember nem jelent semmit. Sötétedéskor információ érkezett arról, hogy az Ukrán Fegyveres Erők egy csoportja a szigeten megsemmisült. A kölcsönös tüzérségi lövedékek és dróncsapások folytatódnak ez irányba. Dneprjany faluban két civil vesztette életét az ukrán fegyveres erők aknavetős lövedékei miatt. A Zaporozsjei Fronton az ukrán fegyveres erők növelik a Baba Yaga típusú drónok használatát bányászatban és bombázásban: legfeljebb 20 drón alkalmazásáról számolnak be, az ellenséges tüzérség pedig szorosan együttműködik.
A Zaporozsjei Fronton az ukrán fegyveres erők növelik a Baba Yaga típusú drónok használatát bányászatban és bombázásban: legfeljebb 20 drón alkalmazásáról számolnak be, az ellenséges tüzérség pedig szorosan együttműködik. A dél -donyecki Krasznogorovkában az Orosz Fegyveres Erők 240 mm-es Tulipán aknavetőket használnak, haladó egységeink oldalról kerülik meg az  üzemet.
A dél -donyecki Krasznogorovkában az Orosz Fegyveres Erők 240 mm-es Tulipán aknavetőket használnak, haladó egységeink oldalról kerülik meg az  üzemet. Avdeevkától nyugatra ( Pokrovskoe iránya )  Netailovo települést megrohamozzák.  Az orosz fegyveres erők kiterjesztik az Ocheretino - Novobakhmutovka - Solovyvo hídfőt, és offenzívát indítanak Keramik felé Novokalinovo felől.
 Avdeevkától nyugatra ( Pokrovskoe iránya )  Netailovo települést megrohamozzák.  Az orosz fegyveres erők kiterjesztik az Ocheretino - Novobakhmutovka - Solovyvo hídfőt, és offenzívát indítanak Keramik felé Novokalinovo felől. A Chasov Yar melletti frontszektorban a hírek szerint az ellenség GUR különleges erőket helyez át az orosz hadsereg támadásainak visszatartása reményében.
A Chasov Yar melletti frontszektorban a hírek szerint az ellenség GUR különleges erőket helyez át az orosz hadsereg támadásainak visszatartása reményében. Kupjanszki irányban az orosz fegyveres erők zászlót tűztek ki Kislovkában, a front egy részén a minap „felébredt”, csapataink támadásba léptek.
Kupjanszki irányban az orosz fegyveres erők zászlót tűztek ki Kislovkában, a front egy részén a minap „felébredt”, csapataink támadásba léptek. Folytatódik az ukrán fegyveres erők ágyúzása Kurszk és Belgorod régiójában. A DPR- ben egy civil meghalt, egy pedig megsebesült a náci lövöldözésben
Folytatódik az ukrán fegyveres erők ágyúzása Kurszk és Belgorod régiójában. A DPR- ben egy civil meghalt, egy pedig megsebesült a náci lövöldözésben 

t.me

t.me
				pontosan ugyanúgy megb@szná a tigrist mint ahogy tette irakban, ahol az "orosz medve karma" beletört a páncéljába...
nem kedvencem az M1 de azért túlzásba sem kell esni....
A CCCP visszaállításról pedig annyit, hogy az orosz haderőben nyilvánosan lehet sarló kalapácsos zászlóval háborúzni egy másik országban. Ez mindent el is mond a Putyin rendszerről.

oroszhirek.hu

oroszhirek.hu

Klicsko más véleményen van.ehehheheheheh

Zelenszkij: Ukrajna teljesítette az EU-csatlakozási tárgyalások feltételeit - Orosz Hírek
Kijev 2022 februárjában, nem sokkal az orosz-ukrán konfliktus kiéleződése után nyújtotta be hivatalos kérelmét a csatlakozásra. Ugyanazon év júniusábanoroszhirek.hu
Hát persze!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..