Igen somás vélemény.Igen, Oroszország nem a SZU, csak egy harmat gyenge csökevénye, de ugyanolyan ótvar banda vezeti mint a SZU-t.
![]()
A finnekkel az a helyzet, hogy ők sokáig megelégedtek az EU-tagsággal, 2022. február 24. előtt a finneknek csak a 28 %-a volt NATO-csatlakozás párti, és csak a háború rémítette meg őket, ez természetes reakció bárkinél, ezért nem hibáztatom őket.
Mit jelent az olvasatodban a Nyugathoz való tartozás ?
Továbbá te csak úgy tudod elképzelni a dolgokat, hogy valaki valahova tartozik ?
Én nem tudom megérteni azokat, akik állandóan valahova tartozni akarnak, és annak a blokknak az éltanulói / stréberei akarnak lenni.
Én az önállóság és semlegesség híve vagyok, és ha ma lenne a népszavazás a NATO-tagságról, Nemmel szavaznék azügyében. Ugyanakkor a KBSzSz-ből sem kérek.
"Ki mondja meg" kik azok a finnek, mere van nyugat, és mitől érvényes a népszavazás ?
Áron alul.az a diszkontár az gondolom azt jelenti, hogy az árplafon felett lényegesen.
Áron alul.
Az interneten teljesen jól meg tudod nézni, mikor emnnyiert mennyit vettek.Ezt tudnád számszerűsíteni rupiában, dollárban hordóként?
2014-es gyártású gép volt. Leállt mindkét hajtómű, vmilyen hiba miatt. A 3 fős személyzet meghalt. Gazprom tulajdonában volt a gép...Lehet, már tudni, hogy miert zuhant le a Superjet?
Én azt olvastam, hogy javítás utáni berepülést hajtottak végre.2014-es gyártású gép volt. Leállt mindkét hajtómű, vmilyen hiba miatt. A 3 fős személyzet meghalt. Gazprom tulajdonában volt a gép...
Az interneten teljesen jól meg tudod nézni, mikor emnnyiert mennyit vettek.
"Ki mondja meg" kik azok a finnek, mere van nyugat, és mitől érvényes a népszavazás ?
Azért kérdezem, mert aszerint az olajárplafon felett kereskednek vele.
60 az eus plafon és 80 felett megy a biznisz
Ez érdekesen hangzik csak tartok tőle, hogy - így - nem igaz. Kellenének a részletek.
hadd idézzem Vlad bácsit.Ez érdekesen hangzik csak tartok tőle, hogy - így - nem igaz. Kellenének a részletek.
Ez így ugyanis szembemegy a gúzsba kötő nemzetközi emberjogi egyezményekkel.
Egyébként nálunk is be lehetne vezetni és villámgyorsan le lehetne harmadolni a határvadászokat, mert az első néhány sorozat után igen kevesen tévednének erre.
Ezzel kivel tolnak ki?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..