[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Mariupol. 240 huf körül van 1 liter 95ös ... :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: antigonosz
p1vjplS.jpg

A finnekkel az a helyzet, hogy ők sokáig megelégedtek az EU-tagsággal, 2022. február 24. előtt a finneknek csak a 28 %-a volt NATO-csatlakozás párti, és csak a háború rémítette meg őket, ez természetes reakció bárkinél, ezért nem hibáztatom őket.

Mit jelent az olvasatodban a Nyugathoz való tartozás ?

Továbbá te csak úgy tudod elképzelni a dolgokat, hogy valaki valahova tartozik ?

Én nem tudom megérteni azokat, akik állandóan valahova tartozni akarnak, és annak a blokknak az éltanulói / stréberei akarnak lenni.

Én az önállóság és semlegesség híve vagyok, és ha ma lenne a népszavazás a NATO-tagságról, Nemmel szavaznék azügyében. Ugyanakkor a KBSzSz-ből sem kérek.

"Ki mondja meg" kik azok a finnek, mere van nyugat, és mitől érvényes a népszavazás ?

Last edited by a moderator:
Azért kérdezem, mert aszerint az olajárplafon felett kereskednek vele.
60 az eus plafon és 80 felett megy a biznisz

Amirő le beszélsz az a háború miatti olajársapka. De nem ez a jó összehasonlítási alap, hanem az, hogy mennyi lenne az oroszok bevétele, ha nem lenne háború, hisz a háború előtt nem diszkont áron adták Európának az olajat az oroszok és ársapka sem volt az orosz olajra.

• Vicces
Reactions: cinikus
Ez érdekesen hangzik csak tartok tőle, hogy - így - nem igaz. Kellenének a részletek.
Ez így ugyanis szembemegy a gúzsba kötő nemzetközi emberjogi egyezményekkel.

Egyébként nálunk is be lehetne vezetni és villámgyorsan le lehetne harmadolni a határvadászokat, mert az első néhány sorozat után igen kevesen tévednének erre.

Ez érdekesen hangzik csak tartok tőle, hogy - így - nem igaz. Kellenének a részletek.
Ez így ugyanis szembemegy a gúzsba kötő nemzetközi emberjogi egyezményekkel.

Egyébként nálunk is be lehetne vezetni és villámgyorsan le lehetne harmadolni a határvadászokat, mert az első néhány sorozat után igen kevesen tévednének erre.
hadd idézzem Vlad bácsit.

"Csak néhányat kell karóba húzni, a többi hazamegy magától."

Ezt tessék átültetni a Földközi tengerre és az angol csatornára.