az a diszkontár az gondolom azt jelenti, hogy az árplafon felett lényegesen.Kína és India veszi a kőolajat és a földgázt diszkont áron, Jüanért és Rúpiáért...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
az a diszkontár az gondolom azt jelenti, hogy az árplafon felett lényegesen.Kína és India veszi a kőolajat és a földgázt diszkont áron, Jüanért és Rúpiáért...
Mennyire nagyon igazad van! És milyen hatalmas nagy szerencse, hogy ezzel szemben itt nálunk, olyan általunk megválasztott és bármikor leváltható, talpig becsületes és nem korrumpálható politikusok vezetnek minket, mint Mikron, Sóc, Pfájzerlájen… akik által közösen élvezhetjük a keresztény erkölcsökön alapuló mindenki véleményét tiszteletben tartó demokratikus extázist, amelyben -mint a legutóbbi EU-s választások is mutatják- együtt a büszkeségtől kipirosodott orcával, tapsolva skandáljuk isteni vezetőink áldott neveit! Jabocsdegecirenem!Igen, Oroszország nem a SZU, csak egy harmat gyenge csökevénye, de ugyanolyan ótvar banda vezeti mint a SZU-t.
Igen somás vélemény.Igen, Oroszország nem a SZU, csak egy harmat gyenge csökevénye, de ugyanolyan ótvar banda vezeti mint a SZU-t.
A finnekkel az a helyzet, hogy ők sokáig megelégedtek az EU-tagsággal, 2022. február 24. előtt a finneknek csak a 28 %-a volt NATO-csatlakozás párti, és csak a háború rémítette meg őket, ez természetes reakció bárkinél, ezért nem hibáztatom őket.
Mit jelent az olvasatodban a Nyugathoz való tartozás ?
Továbbá te csak úgy tudod elképzelni a dolgokat, hogy valaki valahova tartozik ?
Én nem tudom megérteni azokat, akik állandóan valahova tartozni akarnak, és annak a blokknak az éltanulói / stréberei akarnak lenni.
Én az önállóság és semlegesség híve vagyok, és ha ma lenne a népszavazás a NATO-tagságról, Nemmel szavaznék azügyében. Ugyanakkor a KBSzSz-ből sem kérek.
"Ki mondja meg" kik azok a finnek, mere van nyugat, és mitől érvényes a népszavazás ?
Áron alul.az a diszkontár az gondolom azt jelenti, hogy az árplafon felett lényegesen.
Áron alul.
Az interneten teljesen jól meg tudod nézni, mikor emnnyiert mennyit vettek.Ezt tudnád számszerűsíteni rupiában, dollárban hordóként?
2014-es gyártású gép volt. Leállt mindkét hajtómű, vmilyen hiba miatt. A 3 fős személyzet meghalt. Gazprom tulajdonában volt a gép...Lehet, már tudni, hogy miert zuhant le a Superjet?
Én azt olvastam, hogy javítás utáni berepülést hajtottak végre.2014-es gyártású gép volt. Leállt mindkét hajtómű, vmilyen hiba miatt. A 3 fős személyzet meghalt. Gazprom tulajdonában volt a gép...
Az interneten teljesen jól meg tudod nézni, mikor emnnyiert mennyit vettek.
"Ki mondja meg" kik azok a finnek, mere van nyugat, és mitől érvényes a népszavazás ?
Azért kérdezem, mert aszerint az olajárplafon felett kereskednek vele.
60 az eus plafon és 80 felett megy a biznisz
Ez érdekesen hangzik csak tartok tőle, hogy - így - nem igaz. Kellenének a részletek.