Akkor Reciferol atrepult, az jo. Attol tartottam, a videos erkezes utan elmennek aludni.Gran Canariai reptéren pihen, holnap reggel indul és valamikor 10 körül ér Kecskemétre

Akkor Reciferol atrepult, az jo. Attol tartottam, a videos erkezes utan elmennek aludni.Gran Canariai reptéren pihen, holnap reggel indul és valamikor 10 körül ér Kecskemétre
tűzoltó rendszert is vettünk hozzá?Valószínűleg a politikusok szerint az ünnepélyes átadó pillanatában már hadrendbe áll, a valóságban meg várhatóan néhány hónap múlva mint teherszállító gép, a tanker/korház/tűzoltó stb képesség meg majd egyszer valamikor bevethető lesz.
Én sem vagyok benne biztos, de a külügy/HM szeret külföldön tűzoltásban segíteni...tűzoltó rendszert is vettünk hozzá?
Ez nem rémlik...
Már a Balaton felett van![]()
Igen ők azok.Valamit hallok Kecsón, lehet már ők azok.
Ja tudtam volna, böngészem az eget...Már a Balaton felett van![]()
Nos, tessék:Olyan dolgokon próbálnak meg spórolni, hogy az ember esze megáll.
Segíts annak, aki nem keni-vágja a típust!Nos, tessék:
![]()
![]()
![]()
Óriásgéppel erősödött a magyar légierő
Megérkezett a Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár bázisára, Kecskemétre szeptember 5-én, csütörtökön az első magyar KC-390 Millennium katonai szállítórepülőgép.honvedelem.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..