Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 521
66 751
113
Szerintem ez sokkal jobban illik ide :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Erről mindig ez a sztori jut az eszembe:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Hűha
Reactions: sixtus

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 434
14 853
113
Bro!
Ma nagyon ragadozó vagy.
Röffents be egy Toscana-i szivart, egy jó rosé-val....
Jó lesz.
:D

A jó tanács sose rossz --a többi "bölcsességemet" megtartom...--, DE: mentem --részben-- megfogadni! :hadonaszos: + :)

Amúgy: "Szabin vagyok" -- a hétvégén jön az asszony vissza--, "így járt" a HTKA... :hadonaszos:
Már a macsekunk is nyűgös, agyon van szeretgetve!

.

• Tetszik
Reactions: fip7
F

Filter

Guest
ok, de a kettétörés/vágás maga az igen.
Legalábbis azt olvastam, hogy direkt erre volt, hogy megoszd a barátoddal pl.
Igen, az két szivar.
Középen vastag, a két végén vékonyodik.
És az a jó szokása van hogy lehet napokig rágcsálni mint a bagót, vagy ha beáztatja a végét valamibe az ember, pl jó konyak, lehet csócsálni.
Nem feltétlenül kell meggyújtani.
Lehet bármi, szivar,cigi,snussz,bago.

• Vicces
Reactions: phaidros

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 824
29 792
113
Á, megvan a Nostrano-hoz írták:
Az Il Doge és a Taliano szivarok hagyományos olasz formájúak - mint egy léghajó -, és arra valók, hogy félbevágva ossza meg őket a barátjával egy eszpresszó vagy sör mellett.

• Tetszik
Reactions: Filter

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 824
29 792
113
Igen, az két szivar.
És az a jó szokása van hogy lehet napokig rágcsálni mint a bagót, vagy ha beáztatja a végét valamibe az ember, pl jó konyak, lehet csócsálni.
Én mondjuk inkább (cigi+) pipás vagyok
405305618-7356581021027310-7924872744767582288-n.jpg
259106093-4961308907221212-7098438929024854094-n.jpg
245477408-4845119675506803-7640142505337717469-n.jpg

• Tetszik
Reactions: Filter and phaidros

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 784
35 541
113
Igen, az két szivar.
Te szentségtörő.
Egy jó szivart nem kell ízesíteni. :)

félbevágva ossza meg őket a barátjával egy eszpresszó vagy sör mellett.
Szivarhoz sör? :O
Még az eszpersszo is szo-szo. Szerintem nagyjából a víznél megáll a dolog.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 824
29 792
113
Szivarhoz sör? :O
Még az eszpersszo is szo-szo. Szerintem nagyjából a víznél megáll a dolog.
Töményet nem nagyon iszom (ami nem is baj, mert ismerve az önkontrollomat csúnya alkoholizmus lenne a vége...)
leginkább csak sört. Pipás is van aki azt mondja, hogy nem jó mellé inni, mert átveszi a pipa is az ízt, más
meg bátran iszik hozzá whiskyt, brandyt.

• Tetszik
Reactions: Filter

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 784
35 541
113
Töményet nem nagyon iszom (ami nem is baj, mert ismerve az önkontrollomat csúnya alkoholizmus lenne a vége...)
leginkább csak sört. Pipás is van aki azt mondja, hogy nem jó mellé inni, mert átveszi a pipa is az ízt, más
meg bátran iszik hozzá whiskyt, brandyt.
Én se pipához, se szivarhoz nem nagyon iszok semmit. Tejet próbáltam, az lágyította és jobban kihozta az ízeket egy egy vastagabb szivarnál, vagy pipához, főleg az elején, mikor még nem szokta a pofám. A cigihez, meg kb mindegy, az úgyis szar.
Sajnos még gyengébb, vagy közepes szivarhoz is nehéz hozzájutni nálunk, még rendelésre is csak azt tudnak hozni, aminek viszem a vonalkódját, így meg egy ördögi kör. Ja és ha egyáltalán a beszállítónál van.