Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
óóóóóó, etalon lettem?Még Higgins se jelentgeti a társaságot, hogy antiszemita lenne te meg itt vered magad... persze ha bannolások mennek az elsők között vagy akinek az szintén nem jó és itt elnyomás, véleménydiktatúra van és nem lehet Izraelt/NATO-t/bármit kritizálni.
Mi lenne ha sírás helyett azt a kommentet/kommenteket jelentenéd be ami valóban faji/vallási alapon uszító? Mert ezt nem sikerült abszolválnod.
Mindig az vagy amikor eltávon vagy!óóóóóó, etalon lettem?
Mindig az vagy amikor eltávon vagy!
Na mentem vissza pihenőre, majd jövök.
Akkor csak az kellene tisztázzuk, mi a "jó, hasznos idötöltés".Nem kívánok életvezetési tanácsadással foglalkozni, de szerintem mindannyiunkkal megeshetett, hogy elpocsékoltnak éreztük az időnket.
Nem vagyok nyitott a keleti tanokra, de életem során sok mindennel is találkoztam, s van egy buddhista mondás, ami röviden azt mondja:
"Azt hisszük van időnk".
Miközben gépelem ezen betűket, akkor is ez jár a fejemben.
Fiatalabb voltam, vagy jó 15 évvel, mikor ezzel találkoztam. Akkor nem értettem. Ahogy telik az idő, rájövök, hogy sok mindenem van, de időm az nincs. Annak beosztása, bármire is, a legfontosabb dolog.
Ha csak törekszünk arra, hogy az időnket jól/hasznosan töltsük el, már előreléptünk.
Jó tanács ez, melyet én sem fogadok meg mindig.
Ha Isten velünk, ki ellenünk?
Nem.Akkor csak az kellene tisztázzuk, mi a "jó, hasznos idötöltés".
Valószinüleg mindenkinek más.
Tisztelve a korát, deVisszatekintve 78 évesen,
egyáltalán nem.úgy gondolom, hogy mindenkinek arra van ideje az életben, amire akarja. Az, hogy "nincs idöm" csak azt mutatja, hogy nem tudom, mit akarok, mik a prioritásaim.
Jaaah etalon. A kamu britség mértékegysége a Szőrhigginsz.óóóóóó, etalon lettem?
A szőr nem a Wilson egyik reinkarnációja?Jaaah etalon. A kamu britség mértékegysége a Szőrhigginsz.
ezt a leghatározottabban cáfolomA szőr nem a Wilson egyik reinkarnációja?
Wilson & Co egy combos brigád volt, nem egy személy.A szőr nem a Wilson egyik reinkarnációja?
Ne cikizd,mert depresszióba esik,és a végén még nővé operáltatja magát. Utána meg szenvedhetünk Lady HigginstőlJaaah etalon. A kamu britség mértékegysége a Szőrhigginsz.
Csöszájféke már nincs...lehet folytatni.Ne cikizd,mert depresszióba esik,és a végén még nővé operáltatja magát. Utána meg szenvedhetünk Lady Higginstől
Pavlov érsekújvári?Ezt a mondatot magyarázd el légy oly szives, mert valamit vágok az érsekújvári szlengből, de ebből konkrétan semmit sem értettem meg. Kinek a mit engedjenek meg és hol, hogyan, mit ütnek? Ki veszit?