Az a Rakai egy hihetetlenül irritáló, tehetségtelen figura.Ez a teljesítmény alapú társadalom, Laár gitárt vesz részletre, rákai meg Maybach-al mászkál...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a Rakai egy hihetetlenül irritáló, tehetségtelen figura.Ez a teljesítmény alapú társadalom, Laár gitárt vesz részletre, rákai meg Maybach-al mászkál...
és most lesz lehetősége még a mohácsi csatáról is elcseszni egy 'filmet' :/Az a Rakai egy hihetetlenül irritáló, tehetségtelen figura.
És mivel sok a buta ember itt
En nem láttam azokat, de a munkásságát kicsit ismerem, egy pojaca.és most lesz lehetősége még a mohácsi csatáról is elcseszni egy 'filmet' :/
A Petőfis is kuka. Történelmileg, színészi játék, minden.En nem láttam azokat, de a munkásságát kicsit ismerem, egy pojaca.
És még hány ilyen senkiházit kell eltartanunk luxus körülmények között...Az a Rakai egy hihetetlenül irritáló, tehetségtelen figura.
Nem hagylak magatokra ilyen vészterhes időkben. Meg a fórum is kezdett biztpol mocsárrá változni a soha véget nem érőMiss Higgins visszatért
köreinkbe?
Nem tudom, nem is érdekel igazán.Mi a baja neki ?
Azért a cseh sör és a prágai kocsmák, meg úgy Prága egyáltalán sok mindenre predesztinál.Nem tudom, nem is érdekel igazán.
Lehet, hogy meghasonlott önmagával, mert folyhat benne magyar vér.
De folyton lefelé beszél a magas lóról, csak éppen nincs mire föl.
Wilson dettóMolnival sokat vitáztunk, sajátos nézőpontja/vagy az én hozzá nem értésem miatt. Mégis sajnálom.... Nélküle kevesebb a fórum...
Melyik Wilsonra gondolsz,mert minimum kettő volt.Wilson dettó
Haditechnikát néztem élőben, de most már vagyok.Emberek tud valaki valamit a vasemberünkről?
Vártam hogy kinek és mikor fog feltűnni... Miről vetted észre? A nemzetközi haditechnikai hírek kezdtek el hiányozni vagy hogy már megint nagyon nem arról van szó a topikokban ami a címük?@Terminator már egy jó ideje inaktív
Rengeteg tartalmat hozol. Nekem feltűnik azért ha hirtelen nem vagy itt éjjel nappalHaditechnikát néztem élőben, de most már vagyok.
Vártam hogy kinek és mikor fog feltűnni... Miről vetted észre? A nemzetközi haditechnikai hírek kezdtek el hiányozni vagy hogy már megint nagyon nem arról van szó a topikokban ami a címük?
Feltűnt mert reggel mindig a te híreid amit be raksz azt olvasgatom. Gondoltam szabin vagyHaditechnikát néztem élőben, de most már vagyok.
Vártam hogy kinek és mikor fog feltűnni... Miről vetted észre? A nemzetközi haditechnikai hírek kezdtek el hiányozni vagy hogy már megint nagyon nem arról van szó a topikokban ami a címük?
Hát meg kit kérdezzek ha szokás szerint lövésem sincs, hogy melyik kategória, hova van eldugva?!! :/Haditechnikát néztem élőben, de most már vagyok.
A debreceni Wilson.Melyik Wilsonra gondolsz,mert minimum kettő volt.
Amúgy ha átírod az 'x.com'-ot 'twitter.com'-ra, akkor meg is jelenik a tweet.Csak a "szokásos" választás utáni balhé vagy komolyabb dolog lessz ebből?
x.com
x.com
Te vagy a Nagy Igazság egyedüli tudója és egyedüli kinyilvánítója, és mindenki más meg hülye ?