[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Mondok egy számodra tán meglepő dolgot: nem foglalkozik mindenki mindennel.
Egy ilyen fórum meg pont arra jó, hogy a saját specifikus ismereteinket megosszuk másokkal - ismeret terjesztés.

Nem éppen szimpatikus szájízt jelent az olyan kijelentés, hogy én tudom, te meg keresd meg az interneten.

Mértem, 20 sec volt míg bepötyödtem ezt a 4 kulcsszót (még arra sem vettem a fáradtságot, hogy egy szabályos angol mondatot alkossak) dutch army offered nato.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Pedig Viktor ismertette a b ziknak az arányokat,hogy hány Orosz él/dolgozik nálunk,meg náluk,de a matek is rasszista ,mint tudjuk.
Mikor érdekelte az EU politikusait a tények? Amúgy is bekiabálták neki miközben ezt mondta (valamelyik nagyon felvilágosult külhoni eu-s honatya), hogy ez hazugság és nem igaz, szóval ki kell dobni minket akkor is.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Mikor érdekelte az EU politikusait a tények? Amúgy is bekiabálták neki miközben ezt mondta (valamelyik nagyon felvilágosult külhoni eu-s honatya), hogy ez hazugság és nem igaz, szóval ki kell dobni minket akkor is.

Hamarosan kifekszik ukrajna, behúzzákal az Oroszok, közigazgatásilag minimum, utána knyalhatja az eu,az USA,a swift,a dodó,meg a diversity, lmbtq, meg a rohadt q annyája is.

• Tetszik
Reactions: vata
Persze, mert az ég is leszakad,ha nem brit gyarmat lesz európa,mi?
1. Nem, én azt szeretném, ha a kontinentális hatalmak végre összekapcsolódnának ahogy 1919-20 előtt volt.
2. Ha már itt tartunk, a káröröm amit nyomtok, nagyon jól hangzik, csak
2, a mi Németországból élünk. Ha a német gazdaság csökken a mienk is. Ha a német gazdaság nő, a mienk is. Ti most annak tapsoltok, hogy mi megyünk a levesbe
2 b, Ettől még ugyanúgy minimum USA gyarmat marad az eu, sőt még jobban, hiszen az utolsó valódi ipari hatalom omlik össze.
3, Amikor Kínai gyarmat rosszabb mint a nyugatiról írok, az nem elmélet. Az a gyakorlat.
Nézd meg hogy gyarmatosít Afrikában, vagy bárhol máshol. Odamegy a gyár, meg a melósok, a helyieknek meg coki. Fodrászatot esetleg nyithatnak. Meg talán valami kaja a gyarmatosítóknak. Aztán ezzel ennyi.
Ti ennek is nagyon tapsoltok.

1. Nem, én azt szeretném, ha a kontinentális hatalmak végre összekapcsolódnának ahogy 1919-20 előtt volt.
2. Ha már itt tartunk, a káröröm amit nyomtok, nagyon jól hangzik, csak
2, a mi Németországból élünk. Ha a német gazdaság csökken a mienk is. Ha a német gazdaság nő, a mienk is. Ti most annak tapsoltok, hogy mi megyünk a levesbe
2 b, Ettől még ugyanúgy minimum USA gyarmat marad az eu, sőt még jobban, hiszen az utolsó valódi ipari hatalom omlik össze.
3, Amikor Kínai gyarmat rosszabb mint a nyugatiról írok, az nem elmélet. Az a gyakorlat.
Nézd meg hogy gyarmatosít Afrikában, vagy bárhol máshol. Odamegy a gyár, meg a melósok, a helyieknek meg coki. Fodrászatot esetleg nyithatnak. Meg talán valami kaja a gyarmatosítóknak. Aztán ezzel ennyi.
Ti ennek is nagyon tapsoltok.

Ja,mert a nyugati gyarmati létünk mekkora sikersztori mi?
:D